Környezetvédelemi területen számíthat e jó "pontnak" a munkáltatóknál?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most mondtam fel egy gyárban, sima munkás voltam, nem is ez a lényeg, most másoddiplomán vagyok Környezetvédelmi és fejlesztési szakértőnek, szerintetek jó lehet a cégek szemébe ha most jelentkezek és látják, hogy saját költségen csinálom a képzést? Ugyanis van csoptársam aki benne dolgozik már, és a felét a cége állja, vagy az önkormányzat, mert amúgy is kötelező nekik olyan embert foglalkoztatniuk. Tényleg másik kérdés: Remélem itt már számít a végzettség nem pedig az, hogy kinek a rokona vagy vagy legalább a végzettség legyen akkor is feltétel. Köszi a válaszokat.2012. márc. 2. 07:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!