Megéri munkaerőközvetítőhöz vagy munkaügyi közpothoz regisztrálni? Mennyi időn belül kaptatok munkát aki ugyanígy tette? Ha kaptatok milyen pozícióra? Gyár. Stb?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 11:38
1/13 anonim válasza:
Én már egy éve regisztrálva vagyok a munkaügyi központnál, de soha semmilyen állást nem ajánlottak. Munkaközvetítőknél is vagyok több helyen, de sehol semmi. Veszteni nem vesztesz semmit, sőt a munkaügyi központban tanfolyamra is el lehet menni, de sajnos nincs sok esély munkát találni.
2/13 anonim válasza:
munkát nem szoktak adni sőt olyan munkát ajánlanak amire teljesen alkalmatlan vagy,de ha igazolni tudod, hogy xy ideje be vagy náluk jegyezve akkor ingyen járhatsz tanfolyamra plusz segélyt is igényelhetsz én pl aktív korú ellátást kapok ami havi 20-on akárhány ezer ft és az önkormányzat támogatja a tb-et(ami nagyon jól jön)plusz bármilyen segélyben részesülsz akkor a szoc. osztályon igényelhetsz nyugdíjas bérletet
3/13 A kérdező kommentje:
22 évesen nyugdíjas bérletet? :))) Azért köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 29. 12:23
4/13 anonim válasza:
én 26 vagyok:P és igen már nyugdíjas:D, ha igazolni tudod hogy ilyen meg ilyen segélyben részesülsz akkor igényelhetsz nyugdíjas bérletet, az aktív korút pl amiben vagyok az igényelheti aki már munkaképes de még nem volt hivatalos állása xy időnél tovább(több mint 3 hónap az fix)
5/13 anonim válasza:
amúgy ezt nem kötik az orrodra én is a bkv oldalán tudtam meg, az ellenőrök még csak nem is kötnek bele
6/13 anonim válasza:
Nem éri meg valami kis alamizsnát kap, és persze a nyugdijjas bérletet, ami megélni kevés, meghalni még kevesebb. De a semminél azért valamivel több. Közmunkát kapsz, lehetetlen feltételekkel /nálunk pl buszmegálló takaritás van most. Éjjel 4-től reggel 8-ig. / Ami kissé gáz, mert egész nap ráérnék, de nekem ez lehetetlen időben van. Még kicsik a gyerekek, 6, és 7 évesek, egyedül nem tudnak suliba menni,mert 2 nagyon forgalmas úton is át kell menni, és persze több nem annyira forgalmason. Így hozni-vinni kell őket. A munka pont beleesik a sulibamenés időpontjába. Kértem, hogy tegyük későbbre, mikor iskola iskola van, had csináljam meg akkor mikor a gyerekek már bent vannak, de nem lehet. Hát, kösz a segitséget. Munkát értelmeset, normális időpontban nem adnak. Bár lehet, hogy van olyan hely, ahol nem kifacsartan gondolkoznak az erről döntők, és ott lehet esély közmunkára, de itt az a cél, hogy ne dolgozzanak az emberek.
7/13 anonim válasza:
na igen sosem adnak értelmes munkát és úgy 3-4 havonta ha behívnak az aktív korú meg nekem csak a tb miatt érte meg mert sokszor kell orvoshoz járnom.ha bent vagyok mondom lehet bármilyen munka erre azt mondják van vadászrepülő pilóta állásXDröhej
8/13 anonim válasza:
2011 augusztus óta vagyok munkanélküli de leszarják a fejemet az irodában.Amikor kérdeztem hogy milyen munkalehetőségek vannak azt mondták nem tud segíteni nekem kell utána járni.kérdeztem milyen tanfolyamok vannak azt se ajánlottak ,mert annak is magam kell hogy utánajárjak...Ennyit a nagy segítségről...Nem tudom akkor minek ülnek ott benn az irodában?!
9/13 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok, még nem volt bejelentett állásom csak 60 nap közmunka. 3 éve vagyok regisztrálva. Ez idő alatt se munkát, se képzést nem adtak, pedig mindenre jelentkeztem! Ez a nyugdítas bérlet érdekelne, de ez csak a bkv-nál van volánnál is? Hogyan igényelted?
10/13 anonim válasza:
az kerületedhez tartozó szociális osztályra kell menni és ott írni az önkormányzatnak egy kérvényt miszerint valamilyen segélyben részesülsz(lehet ez bármilyen féle fajta)és ezért nyugdíjas bérletet igényelnél háát hogy a volánra ez érvényes e nem tudom. Nézd meg a honlapjukon milyen kedvezmények vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!