Friss diplomásként Magyarországon van értelme nekikezdeni a robotmunkának, hogy még 30 évesen se nagyon tudjak megvenni egy panellakást?
hát jó csak gondolom pénzügy végzettséggel nem éppen takarítani akar. Szerintem nézz mélyen magadba és gondold át hogy elég e az angolod ahhoz hogy bekerülj itthon egy multihoz. Ha igen akkor nem érdemes kimenned, majd a multitól szépen kimész egy fél évese külföldi megbizatásra. Ha viszont nem elég akkor ne is próbálkozz itthon diploma után irány anglia, légy kint egy évet tanulj meg jól angolul és ha visszajössz simán bekerülsz majd a multikhoz. és egy év alatt egy szép kis kezdőtőkét is összeszedhetsz.. (pl ha van diákhiteled betörlesztheted)
Kicsit tovaszaladtam de én így csinálnám a helyedbe. Már ha én nem így csináltam hehe:)
30 évesen is szakmailag majdhogynem nulla vagyok úgy, hogy nem mentem robotmunkára külföldre. Kb 3 évet volt olyan munkám, ami szakmai. A cégek itt tönkremennek, nehéz rendes állást találni, nekem most sincs.
Mentem volna robotolni bárhova, legalább világot láttam volna és lenne tökéletes nyelvtudásom.
Ez az ország úgy sz@r, ahogy van. Protekció nélkül nem megy. Nőként meg főleg nehéz, mert minden retkes háeres azt feltételezi magából kiindulva, hogy ha felvesz, akkor 3 hónap után lelépek szülni. Nem tudom hol és miből élnek ezek a mocskok, de nemhogy családalapításra nem gondolhatok, de még egy panellakást sem tudtam idáig venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!