Minimálbérért is megéri külföldön dolgozni?
Egyre rosszabb a helyzet itthon,és tervezzük hogy elmegyünk itthonról.Még akkor is jobban járunk ha "csak" ottani minimálbérért dolgozunk egyenlőre?
Célunk Németország,vagy Hollandia.Szerintetek melyik lenne a jobb?
Kívánom neked, hogy kerülj nagyon nagy sz@rba, messze a hazádtól..majd meglátjuk ki fog sírva hazajönni... Nem nekem fog égni a pofám--hanem neked..!
----> NA EZÉRT MENNE SZINTE MINDEN MÁSODIK MAGYAR KÜLFÖLDRE!
Nem elég az állandó bizonytalanság, a nem létező jövőkép, az egyre nehezedő terhek?... kívánjunk még rosszabbat egymásnak!
Miért ítéled el azokat, akik a kilátástalanságból előre menekülnek?Nyilván ha lenne lehetősége itthon a normális életre, nem vállalna minimálbéres munkát egy vadidegen országban!
Én pl. per pillanat a saját cégemben dolgozom minimálbéren.Önkormányzatnál csak asszisztensi állást találok (kihalásos alapon cserélődnek sztem), amihez nem kell a diplomám (érettségivel is betölthető) ergó nettó 50 körül kapnék. Szerinted ebből vajh mennyit lehetne havonta félretenni? Ennél az a szaros havi 10ezres megtakarítás is álom jónak tűnik, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!