Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valós jó fizetések? Állások?...

Valós jó fizetések? Állások? Itthon és külföldön.

Figyelt kérdés
Jól fizető állásokról szeretnék többet tudni...azt a választ már ismerem,hogy "olyan nincs":) előre is köszi.
2012. febr. 26. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ,te mit értesz a jó fizetésre.

Én nekem például (szerintem) jó fizető állásom van.

Angliában dolgozom egy nyomdában és ha nincs túlóra akkor havi 1570 fontot kapok kézhez.Ha van túlóra(és mindig van) akkor túlórától függően volt már 2400 font,de volt 1800 font is..(ez tényleg függ,hogy mennyit órázok) Nekem ez nagyon jó fizetés,ha arra gondolok,hogy otthon havi 76.000 forintot kerestem.

2012. febr. 26. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

otthon: pénzügy, jog, politika

külföldön: utcaseprö, wc-s néni, boltos, gyári melós, irodista, ..........................államtitkár, bármi, minden

2012. febr. 26. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Itthon és külföldön is: informatika. Itthon (ha nagyon jó) 500 fölött is megkereshet nettóban, külföldön a többszörösét. Ha nem olyan jó, 200 körül akkor is :-)
2012. febr. 26. 17:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg olyan oldal van ahol le van írva a bérezés? Mi az a továbbtanulásban, amivel nem lehet mellé nyúlni?
2012. febr. 26. 18:53
 5/5 kovpet ***** válasza:
75%

"ahol le van írva a bérezés"

A bérezés alku tárgya. A bér jobban függ a helytől, mint a munkakörtől. Informatikusként kereshetsz 80ezret is meg 800-at is. És nem biztos, hogy az a "jobb informatikus", aki a 800-at keresi. Csak jobban helyezkedett és nagyobb szerencséje volt. (Most tegyük fel, hogy mindketten rendes, dolgos emberek és nem valaki rokonai, mert ezzel úgy sem lehet mit kezdeni...)

2012. febr. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!