Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy minőségbizto...

Andika82 kérdése:

Mennyit keres egy minőségbiztosítási vezető a Tescoban?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy kisvárosi viszonylatban 210 ezer a bruttó, de nagyvárosban, megyeszékhelyen érdekelne, hogy több e, és mennyivel.
2012. febr. 24. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Tesco-kban (áruházak) van minőségbiztosítási vezető??? nem nagyon veszem észre. (Sniccer használata frissáru átvételkor, a pékek nyakláncban, piercinggel, fülbevalóval dolgoznak...soroljam?)
2012. febr. 24. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én tudomásom szerint, ez a munkakör kizárólag központi irodás meló, Budaörsön..:)
2012. febr. 24. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:

És eléggé kihalásos rendszerben működik a dolog :)

Azaz belülről pótoljak a megüresedő helyet ill, visszavesznek korábban ott dolgozó embereket.

..../én is próbáltam.../

2012. febr. 24. 13:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem központi meló! A vidéki fizetést onnan tudom, hogy voltam interjún, és meg is feleltem, de egy jobb ajánlat miatt visszamondtam. Az érdekelne, hogy nagyvárosban jobban fizetnek e, mert akkor próbálkoznék újra.
2012. febr. 24. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Próbálkozni próbálkozhatsz, minőségbiztosítási vezető, a "kategóriamenedzserek" Budaörsön dolgoznak, (én a friss áruét ismerem). Ő az akit minőségbiztosítási vezetőnek lehet nevezni. Ő alatta dolgoznak a technológusok. De ők is Budaörsön dolgoznak, onnan járnak ki Gyálra a Depoba. Sőt, alattuk dolgoznak a minőségellenőrök (senior, általános, junior) de még ők sem áruházakban dolgoznak, hanem ők a depoban az áruátvételi helyen (Friss áru - Gyál). Az áruházakban nem foglalkoznak minőségbiztosítással
2012. febr. 24. 16:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Engem felvettek erre a munkakörre vidéken mint említettem. Ennek ellenére biztos neked van igazad, azért javaslom olvasd el :)

[link]

2012. febr. 24. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez egy új kezdeményezés lehet a Tesco-nál. Lehet, hogy a központi munkatársak már nem bírják munkával. Eddig az áruházakban nem nagyon lehet észrevenni, hogy ilyen pozícióban dolgoznának a helyszínen, nagy hagyománya nem lehet, ha a fizetés után érdeklődsz.

De egy kis segítség lehet, élelmiszeripari logisztikai szolgáltató, vidék 280e netto, amiben minden benne van.

2012. febr. 27. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!