Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Invest Trade kft-ről van...

Invest Trade kft-ről van valami információtok? Melyik német városokban dolgoztat?

Figyelt kérdés
Némnetországba visz ki embereket húsipari munkára. Arra lennék kíváncsi hogy a cég megbízható e?

2012. febr. 21. 11:23
1 2
 11/12 anonim válasza:
Mindenkinek szép napot!Én egy 37 éves nő vagyok!Szeretnék érdeklődni,hogy női munkaerőt felvesz -e ez a cég?Húsiparban még nem dolgoztam,de egy édesipari gyárban voltam már melós és minőségellenőr is.Ha valaki tudja,hogy milyen követelmények vannak az kérem írjon róla.Persze nem csontozó állásra gondoltam,de csomagolás vagy hasonló munkakör gondolom nők esetében is szóba jöhet!Előre is köszi!
2012. júl. 24. 08:13
 12/12 anonim válasza:
sziasztok. én is másfél hónapot voltam kint.nagyon kemény a meló,de bele lehet jönni. ízületi problémák állandóak ezzel számoljatok.anyagilag nem korrekt a cég mert le vonogatják a késektől kezdve a kesztyűig mindent,a ki utazásod a haza utadat is te állod.nyáron sokszor előfordul nincs annyi meló 12h-át nem dolgozol ilyenkor a 33€-ott le százalékolják 06/07/08%,na ezt se mondják,de ha többet dolgozol 14 vagy 16h azt pluszba nem fizetik.összességében az ember úgy számol olyan 300e forintot haza hoz de mégsem mert ha le vonogatjuk a dolgokat a meg az óra számot is hozzá számolod hogy menyit is dolgozol érte sajnos a sírás fog kerülgetni. lehet hogy évek után jól fogsz keresni mert nekem is vannak ismerőseim akik 10 éve is nyomják de ők 10 éve is 33€-vall kezdték akkor gondolhatjátok nekik hol tart a fizujuk most... még vissza térve a fizetésre átláthatatlan papírt semmit nem kapsz róla úgyhogy az én véleményem az hogy nem korrekt azt javaslom mindenkinek ha ki akar menni húsiparba keressen meg más cégeket valahol kezdésnek adnak óránként 5-6€-ott az úgy már jobban hangzik.én biztos hogy még egyszer húsiparba nem megyek,és nem ajánlom senkinek.
2012. aug. 15. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!