Mennyit lehet keresni egy önkormányzatnál pénzügyes vagy gazdaságis dolgozóként?
Olvasgasd, tanulságos! [link]
Pénzügyes vagyok, van, hogy napi 10 órát dolgozom.Szabadságom nem tudom kivenni, semmi külön juttatást nem kapok, mert hiába járna törvény szerint, nincs rá pénze az önkormányzatnak.
Szia!
Én egy önkormányzati intézménynél dolgozom, közalkalmazottként, gazdasági részlegen. A fizetés röhej, azon kívül semmi juttatás nincs, de kajak semmi. Ahogy az első is írta, a szabit nem lehet kivenni, csak amikor ők akarják stb.
Nagyon gyorsan fogadd el, addig míg másvalaki be nem ül abba a székbe.
Ha egyéb munkahelyre mégy dolgozni (ha egyáltalán találsz magadnak), akkor a bruttód nem lesz több havi 109 ezernél.
Fogadd el, ott legalább hátha megtanítanak helyesen írni, mert látom, h azzal is problémák vannak! ;)
Aztán meg dobbantasz ha tudsz jobb helyet.
Helyesírási hibát én sem látok.
Csupán két szó lett felcserélve, aminek más-más jelentése van, de attól még érthető, amit írtál: egyenlőre - egyelőre. (Csak egy betű a különbség, ettől még megy az élet tovább!)
Ismét csak azt mondom, amit az előbb: addig fogadd el, amíg más be nem ül abba a székbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!