Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmával lehet jól...

Milyen szakmával lehet jól megélni? Vagy csak diplomával lehet?

Figyelt kérdés
Nem találtam olyan egyetemi szakot, amit szívesen csinálnék, nem hinném, hogy lelkes lennék közben, az meg úgy szenvedés lenne. Szakmát szeretnék. Van olyan női szakma, amit külföldön értékelnek, és viszonylag jól megfizetik? Adjatok öleteket, köszönöm előre is.
2012. febr. 18. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:

mondok szívesen de akkor írd le:

mit szeretsz csinálni? mi érdekel? mi a hobbid? mihez értel? ..

2012. febr. 19. 02:16
 2/6 anonim ***** válasza:
ápolónő?
2012. febr. 19. 11:20
 3/6 anonim válasza:

Ha külföldre szeretnél menni dolgozni, akkor ott nagyon megfizetik a fodrász, kozmetikus, műkörmös, stb...

Amerikában pl egy férfi hajvágás 60$, most voltunk!

De közelebb is így van ez, pl.: Ausztia, Németo., Anglia stb. Sok sikert az elhelyezkedéshez!

2012. febr. 19. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:

pesten egy férfi hajvágás 20k 60$ ba milehet a vonzo?:O

am USAba nem tud kijutni...

2012. febr. 19. 17:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Azért oda is ki lehet jutni, kiskapu mindig van. Köszi a tippeket, de a fodrász, műkörmös, kozmetikus abszolút nem nekem való, nem nagyon akarnék hozzáérni más emberekhez, és a bájcsevej sem az erősségem. Az ápolói munkát azért nem vállalnám be, mert szerintem hamar hipohonder lennék.

Első válaszoló: írni szeretek, ezért is jelöltem kommunikáció szakot, de hamar rájöttem, hogy az újságírásnak nincs köze a regényekhez, úgyhogy otthagytam. Az írás megmarad a ,,főállásom", de mellé kell valami munka. Szerintem jó lennék szervezésben, irányítgatásban, ezért most azt találtam, ki, hogy üzletvezetői, kereskedelmi okj-ra megyek, de nem tudom, annak mennyi értelme van.

2012. febr. 19. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:

csak diplomával lehet, ha van diplomát 200 ezer forintos fizetés. Én gimis vagyok ,de ha nagy leszek biztosan rengeteget fogok keresni.

16/F

2012. febr. 25. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!