Milyen szakmával lehet jól megélni? Vagy csak diplomával lehet?
mondok szívesen de akkor írd le:
mit szeretsz csinálni? mi érdekel? mi a hobbid? mihez értel? ..
Ha külföldre szeretnél menni dolgozni, akkor ott nagyon megfizetik a fodrász, kozmetikus, műkörmös, stb...
Amerikában pl egy férfi hajvágás 60$, most voltunk!
De közelebb is így van ez, pl.: Ausztia, Németo., Anglia stb. Sok sikert az elhelyezkedéshez!
pesten egy férfi hajvágás 20k 60$ ba milehet a vonzo?:O
am USAba nem tud kijutni...
Azért oda is ki lehet jutni, kiskapu mindig van. Köszi a tippeket, de a fodrász, műkörmös, kozmetikus abszolút nem nekem való, nem nagyon akarnék hozzáérni más emberekhez, és a bájcsevej sem az erősségem. Az ápolói munkát azért nem vállalnám be, mert szerintem hamar hipohonder lennék.
Első válaszoló: írni szeretek, ezért is jelöltem kommunikáció szakot, de hamar rájöttem, hogy az újságírásnak nincs köze a regényekhez, úgyhogy otthagytam. Az írás megmarad a ,,főállásom", de mellé kell valami munka. Szerintem jó lennék szervezésben, irányítgatásban, ezért most azt találtam, ki, hogy üzletvezetői, kereskedelmi okj-ra megyek, de nem tudom, annak mennyi értelme van.
csak diplomával lehet, ha van diplomát 200 ezer forintos fizetés. Én gimis vagyok ,de ha nagy leszek biztosan rengeteget fogok keresni.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!