Ha van B kategóriás jogsim munkaügyön keresztül ingyen hozzájuthatok targoncás papírhoz?
Figyelt kérdés
vagy mennyibe kerülne valamennyit áll munkaügy? és mennyi idős lenne a tanfolyam ?2012. febr. 17. 21:15
1/3 anonim válasza:
nincs köze a B jogsinak a targoncavezetői vizsgához,de már könnyűgépkezelői engedély a neve,már jóval keményebb mint unio előtt,rendesen hétfőtől péntekig jársz iskolába vannak tanórák,anyagismeret,meg műszaki rajzot kell kenni vágni meg ilyenek,indulnak igen a munkaügyi központban ingyenes tanfolyamok,3 hónapos,én is indultam de nem fejeztem be nem mérnök akarok lenni csak egy csóri targoncát akarok vezetni.
2/3 A kérdező kommentje:
huu hát az szopás
2012. febr. 17. 22:02
3/3 anonim válasza:
Felénk a munkaügyi nem indít könnyűgépkezelőit (targoncást), és nem is támogatja ha te magad keresel rá tanfolyamot és el akarod végezni.
A tanfolyamokon csak hétvégén kell bemenned, nem is túl sok alkalommal; viszont már nem olcsó mulatság.
Keress rá a neten, hogy a környéketeken ki és hol indít, lehet, hogy ettől jobb ajánlatot is találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!