Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék pénzt szerezni,...

Hogyan tudnék pénzt szerezni, ha nincs szabadidőm? Unom, hogy csóró vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok !

A helyzet a következő:

Anyukám a gondviselő, de keveset keres, és nagy a rezsi. Tőle nem akarok pénzt kérni. Apukám meg nagyon smucig. Ő kft. vezető volt 20 évig és amíg együtt voltak, nagyon jól éltünk, de mikor elváltak anyukám már nem tudott pénzt adni, apum meg azt hiszi, hogy ha elküldi a gyerektartást el van intézve a két gyerek. Szóval ő nem ad semmire se, pedig megtehetné. Ez nem is lenne baj, de a kocsmában mindenkit meghív egy körre, támogat egy munkakerülő cigányt albérlettel, pénzzel és szinte mindenkit, kivéve a két kiskorú gyermekét(húgom 14).

Most nem arról van szó, hogy nem kapok Iphone-t, kocsit, vagy ilyesmit. Szóval nem egy elkényeztetett fiú vagyok, csak már unom, hogy anyum nem tud adni, apum nem ad, és nincs időm elmenni dolgozni, mivel heti ötször kosarazok a városom U18-as csapatában. Szeretem képesítést is. Elvégeztem egy mixertanfolyamot, ami segítségével bármixer lettem, szóval felvennének dolgozni, ha keresnék munkát( lenne egy hely).

De nem luxuscikkeket akarok venni, hanem csak alapdolgokat, pl: elmenni moziba, beülni valahova...

Mit tegyek ?

Hagyjam abba kosárlabdát ? :S Azt nem akarom. :(

Este lenne időm, de attól félek, hogy akkor megbukok az iskolában(11-es vagyok). Pl. 18-22-23-ig lehetne. Csak nem merem bevállalni. :S

Kérlek segítsetek !

Köszönöm a válaszokat.

18/f

2012. febr. 17. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj el mixerkedni úgy, hogy csak hétvégén, péntek és szombat este dolgozol. Akkor marad szabadidőd is, és valamennyi jövedelemre is szert teszel.
2012. febr. 17. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

18 évesen teljes jogú felnőtt magyar állampolgár vagy, nincs gondviselőd.

De szerintem is a hétvégi munka a megoldás - amúgy próbáltál már apukáddal erről beszélni?

2012. febr. 17. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen alap dolog = mozi ?

Hát igen, az ősembereknek is szükségük volt mozira a túléléshez. Én egész életemben egyszer voltam moziban, és mégse sírok. Nem tudsz dolgozni, mert szórakoznod kell helyette ? 16 évesen én már dolgoztam, nekem azért nem volt időm kosarazni. Betöltötted a 18-at, mostantól te felelsz a saját életedért. Eddig is te feleltél csak hivatalosan nem. Csinálj vele amit akarsz:)

2012. márc. 31. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!