Házalással lehet munkát szerezni?
Figyelt kérdés
Diákként (középiskola, utolsó év) arra gondoltam hogy felkeresek néhány vállalkozást munka reményében. Szakmám nincs, de sok dologhoz értek. Illetve milyen jogviszonyba tudok igy dolgozni?2012. febr. 13. 21:31
1/5 anonim válasza:
Én kipróbálnám.
Csak ne add föl könnyen.
Aki magát el tudja adni, az sose' lesz szegényember. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Az lesz :)
2012. febr. 13. 22:24
3/5 anonim válasza:
Nem magát kell tudni eladni, hanem a terméket. Ha magad adod el akkor prosti vagy, ha a terméket/szolgáltatást akkor üzletember.
Én nem szeretem a rábeszélős házalós üzleteket. Főleg amiket időhöz kötnek. Csak most, csak enniyért.
4/5 anonim válasza:
Munkát akar szerezni, tehát magát kell eladja a munkaerő piacon.
Nincs eladó terméke.
Azért kell kitarás ehhez, mert x számú negatív ember után, aki értetlenkedik, mint Te előttem szóló, neki el kell jutnia az x+1. emberhez, akinek van valami neki való ajánlata.
Más: tavasszal egy fiatalemeber, kertes övezetben hamar talál munkát. El kell tudni kérni az árát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!