Hol lehet azonnal munkát találni, amiből megtudunk élni? Megállt a malév és mindenünket elveszítettük.
nem jár munkanélküli segély addig??
(amikor én elvesztettem a munkám, vagy fél évig fizettek, majdnem annyit, mint a fizetésem)
sajnos nincs ötletem, így csak drukkolni tudok neked, hogy sikerüljön.
A többi légitársaságnál nincs lehetőség?
Vagy tényleg valami mást kell keresni.
Azt hiszem, mindannyian sajnáljuk azokat, akik elveszítik a munkájukat, legyen az Malév vagy más cég. De az élet sajnos ilyen, semmi sem biztos. Kívánom a legjobbakat!
Más légitársaságok sajnos nem vesznek át, mert ahhoz már "túl idős" vagyok, nálam sokkal fiatalabbak is sorban állnak és ők kellenek inkább, nem számít a tapasztalatom. Ha át is vennének annyi pénzért amiből a számláim felét sem tudnám kifizetni, nem akarok konkrét számokat írni, de a mostani fizetésem egy hatodát kaphatnám meg, egy másik légitársaságnál..
Munkanélküli segély nem jár, mivel egyenlőre nem rúgtak ki papíron és talán még júniusig nem is fognak, addig semmilyen segélyre nem számíthatunk..
Külföldre csak pilótákat járnak, sajnos a helyzet nagyon reménytelen.
Első, nem szeretem az ilyen gúnyos, rosszindulatú embereket, tisztában vagyok azzal, hogy másokkal is van ilyen és főleg most, nagyon együtt érzek velük, de ez egy lehetőség, hogy ideírhatok, hát éltem vele, szerintem semmi baj nincs ezzel, nem kértem kivételesebb bánásmódot mint amit a többi munkanélküli kap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!