Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol lehet azonnal munkát...

Hol lehet azonnal munkát találni, amiből megtudunk élni? Megállt a malév és mindenünket elveszítettük.

Figyelt kérdés
Nagyon nagy segítségre lenne most szükségem. Állást keresek. Negyvenkét éves nő vagyok és nem tudom kihez fordulhatnék, az összes ismerősöm és barátom szintén a Malévnál dolgozott így nincs segítségem, egyedül nevelem a lányomat és a fizetésem az egyetlen bevételünk. Nagyon félek.
2012. febr. 17. 18:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Miért gondoljátok, hogy egyedül vagytok ezzel? Az országban nem volt még egy gyár sem, ami bezárt? Most legutóbb a Nokia jelentett be leépítést, onnan is elküldenek 2300 embert, december-januárban a Flextronics küldött el mennyi embert. Azok nem élték át ugyanezt? Dehogynem... Hát mit lehet tenni, állást kell keresni. Mások is ezt teszik, nem egyedülálló a helyzetetek.
2012. febr. 17. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

nem jár munkanélküli segély addig??

(amikor én elvesztettem a munkám, vagy fél évig fizettek, majdnem annyit, mint a fizetésem)

sajnos nincs ötletem, így csak drukkolni tudok neked, hogy sikerüljön.

2012. febr. 17. 18:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
és külföld??? ha a malévnál voltál biztos jól beszélsz nyelveket, nem?
2012. febr. 17. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
1 nem azt mondta hogy egyedül ő van ilyen helyzetbe csak egy állás kérdezett:)
2012. febr. 17. 18:33
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

A többi légitársaságnál nincs lehetőség?

Vagy tényleg valami mást kell keresni.

Azt hiszem, mindannyian sajnáljuk azokat, akik elveszítik a munkájukat, legyen az Malév vagy más cég. De az élet sajnos ilyen, semmi sem biztos. Kívánom a legjobbakat!

2012. febr. 17. 18:54
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Mit dolgoztál? Elvileg más légitársaságok sok embert átvesznek malévtól, igaz főleg pilótákat. De egy próbát mindenképp megér, hisz rengeteg gyakorlatod van!
2012. febr. 17. 19:48
 7/11 A kérdező kommentje:

Más légitársaságok sajnos nem vesznek át, mert ahhoz már "túl idős" vagyok, nálam sokkal fiatalabbak is sorban állnak és ők kellenek inkább, nem számít a tapasztalatom. Ha át is vennének annyi pénzért amiből a számláim felét sem tudnám kifizetni, nem akarok konkrét számokat írni, de a mostani fizetésem egy hatodát kaphatnám meg, egy másik légitársaságnál..

Munkanélküli segély nem jár, mivel egyenlőre nem rúgtak ki papíron és talán még júniusig nem is fognak, addig semmilyen segélyre nem számíthatunk..

Külföldre csak pilótákat járnak, sajnos a helyzet nagyon reménytelen.

Első, nem szeretem az ilyen gúnyos, rosszindulatú embereket, tisztában vagyok azzal, hogy másokkal is van ilyen és főleg most, nagyon együtt érzek velük, de ez egy lehetőség, hogy ideírhatok, hát éltem vele, szerintem semmi baj nincs ezzel, nem kértem kivételesebb bánásmódot mint amit a többi munkanélküli kap.

2012. febr. 17. 21:00
 8/11 anonim válasza:
2012. ápr. 17. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:
én együtt érzek veled! hasonló helyzetben,csak én huszonéves vagyok,most hagytam ott a fősulit mert rájöttem,hogy nem ezzel akarok foglalkozni,és most már 4 hónapja keresek egy kibszott állást de nem jön össze és már nagyon kivagyok! Pedig beszélek angolul, recepciós és irodai tapasztalatom van több éves,fiatal és dekoraiv vagyok,nem tudom mi kell még? Még egy nyamvadt szoliba se vesznek fel. inkább szerintem tanulok még valamit, az az egyetlen esély,mást nem tudok. meg eladni az otthoni értékeket,hogy legyen mit ennem a nyáron. elegem van. 25/N
2012. ápr. 26. 18:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Sajnállak nagyon és megértem teljesen a Te helyzetedet is. Nekem viszont nem az a legnagyobb gondom, hogy én mit fogok enni, hanem, hogy a gyerekeim mit fognak. Sok erőt, kitartás t és jót kívánok neked a továbbiakhoz, ban..
2012. ápr. 26. 19:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!