Hogy érhetném el a karrier célom?
Figyelt kérdés
Szeretnék csatlakozni a coca cola reklám csapatához, a reklámjaik kreativitása megfogott, így én is szeretnék a tervező gárdához csatlakozni.2012. febr. 9. 19:54
1/3 anonim válasza:
Gondolom, először is legyél nagyon jó marketinges.
Onnantól meg sima utad van, csak el kell adni magad nekik.
2/3 mmT válasza:
hány éves vagy? mit tanultál? milyen tapasztalatod van? ennek függvényében válaszolok :)
3/3 A kérdező kommentje:
félreérthető voltam, bocsánat
szóval "pálya választás" előtt állok, ezért érdekel, hogy mit kell ehhez tanulni, végezni, hogy kell oda jelentkezni
az első válaszával eddig nagyjából én is tisztában voltam de láttam és hallottam már pár jó marketinges előadását, munkásságát (főiskolai, egyetemi tanárokét többek között), nem tűntek túl fantáziadús embereknek, így nehezen tudom elképzelni, hogy az szüli a kreativitást, ha ezer oldalakat bemagolok
egy kis iránymutatás kéne :)
2012. febr. 10. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!