Nem. Nekem többre is elég. Igaz nem sírdogálok, hanem 3 munkám van. Este 1-2 kor fekszek le, reggel 5 kor kelek. Nem sajnáltatni kell magad, hanem tenni az előrehaladásért!
A NET előtt ülve nem lesz több pénzed. Menj és keres másodállást!
A 13. napon én nem költöm el az összes maradékot, hanem abból spórolok.
Ez inkább görbe tükör a magyar lakosságnak, mert tényleg sokan csinálják azt, hogy megjön a fizu, akkor zabálunk, aztán 3 hétig éhezünk, aztán meg sírunk hogy de szar az élet.
Nem, mert nem minimálbért keresek, nem vettem fel milliós hitelt, és ha kell másodállást vállalok.
Ehhez persze van egy jó szakmám, 2 idegen nyelv ismeretem, és rugalmasságom, mobilitásom hogy oda menjek ahol van munka.
Cserébe még 27.-én is el tudok menni sörözni a haverokkal.
... aki pedig a minimálbérre képes több milliós hitelt felvenni, aztán pedig tétlenül toporogva hisztizni, másokat hibáztatni (leginkább az épp aktuális kormányzatot), az meg is érdemli a sorsát.
Én is vettem fel hitelt, DE mellé bevállaltam nagyon sok plusz munkát is, hogy bírjam fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!