Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Neked is ezekre elég a fizetés...

Neked is ezekre elég a fizetésed? (lent)

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 9. 07:47
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Milyen klassz sírós-nyavalygós, önsajnálat gerjesztő kis tréfa!
2012. febr. 9. 08:13
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Nekem többre is elég. Igaz nem sírdogálok, hanem 3 munkám van. Este 1-2 kor fekszek le, reggel 5 kor kelek. Nem sajnáltatni kell magad, hanem tenni az előrehaladásért!

A NET előtt ülve nem lesz több pénzed. Menj és keres másodállást!

2012. febr. 9. 08:13
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

A 13. napon én nem költöm el az összes maradékot, hanem abból spórolok.

Ez inkább görbe tükör a magyar lakosságnak, mert tényleg sokan csinálják azt, hogy megjön a fizu, akkor zabálunk, aztán 3 hétig éhezünk, aztán meg sírunk hogy de szar az élet.

2012. febr. 9. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Nem, mert nem minimálbért keresek, nem vettem fel milliós hitelt, és ha kell másodállást vállalok.

Ehhez persze van egy jó szakmám, 2 idegen nyelv ismeretem, és rugalmasságom, mobilitásom hogy oda menjek ahol van munka.

Cserébe még 27.-én is el tudok menni sörözni a haverokkal.

2012. febr. 9. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

... aki pedig a minimálbérre képes több milliós hitelt felvenni, aztán pedig tétlenül toporogva hisztizni, másokat hibáztatni (leginkább az épp aktuális kormányzatot), az meg is érdemli a sorsát.

Én is vettem fel hitelt, DE mellé bevállaltam nagyon sok plusz munkát is, hogy bírjam fizetni.

2012. febr. 9. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Mennyibe kerülhetett a lakás, hogy egy hónapban csak egy tímzmilliárdod részét tudja törleszteni az illető?
2012. febr. 9. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert tanultam 18 évet, anyanyelvi szinten beszélek két idegen nyelvet, plusz mellé még kettőt "konyhanyelven". Ezen kívül nem vettem fel hitelt, 35 nm-es "luxus" albérletben élek, de nem sírok miatta, mert tökéletes, amíg nem tudok önerőből, kp-ért sajátot venni, nincs autóm, mert belátom, hogy annak nem csak vételára, hanem fenntartási- és egyéb költségei is vannak. Soha nem használom a hitelkeretemet, mert mindig addig nyújtózkodok, amíg a takaróm ér és nem akarok McDonaldsban enni, vagy kaviáros kiflit csomagolni a gyereknek tízóraira, ha nincs rá pénzem. Nem az internet előtt sírok és a mindenkori kormányt hibáztatom, nem emlegetem (túl gyakran), hogy bezzeg a külföldi kollégáim tízszer ennyit keresnek jobb körülmények között, hanem az egyetem alatt is és azóta is napi 8 órát dolgozok, hétvégén is, éjjel is, illetve van egy vállalkozói másodállásom.
2012. febr. 9. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!