Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik a terveid a jövőre?

Mik a terveid a jövőre?

Figyelt kérdés

Minden ember sok pénzt szeretne keresni, hogy aztán eltarthatja a családját. Te hogyan szeretnél pénzt keresni?

(az oké, hogy megdolgozol érte, de mégis hogyan, simán csak a munkáddal keresel pénzt, amit tisztességesen végzel, vagy valahogy ,,feketén"?!)

2012. febr. 8. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
:D Munkám sincs...
2012. febr. 8. 12:02
 2/13 A kérdező kommentje:

Szóval akkor gondolom majd tervezed, hogy lesz.

Akár ezt is írhattad volna :D

2012. febr. 8. 12:06
 3/13 anonim válasza:
Magyarországon becsületesen boldogulni sajnos lehetetlen. Vagy itthon illegális tevékenységgel, a hazaáruló kormány kárára vagy, marad külföld.
2012. febr. 8. 12:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát sajnos... De a környező országokban se más a helyzet. :S
2012. febr. 8. 12:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lehetetlen itthon becsületesen boldogulni. Nekem is megy, miért ne menne másnak is? Pedig alkalmazott vagyok egy cégnél, bejelentve, adózva, stb.
2012. febr. 8. 12:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ezt illik-e, de te mennyit keresel 3. hozzászóló? És mit dolgozol?
2012. febr. 8. 12:49
 7/13 anonim ***** válasza:

"Szóval akkor gondolom majd tervezed, hogy lesz.

Akár ezt is írhattad volna :D"

Aha. Pályakezdő vagyok, tehát nem rendelkezem X év tapasztalattal. Innentől meg nem nehéz kitalálni, hogy a kutyának sem kellek...

2012. febr. 8. 13:01
 8/13 anonim válasza:
Lehet Magyarországon becsületesen boldogulni, igazad van kedves válaszoló. 300 000Ft vagy ennél magasabb fizetéssel.
2012. febr. 8. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Én ki akarok menni külföldre dolgozni és új életet kezdeni a nulláról. Nem a sok százezres fizetés hajt, mert ottani pénzben a minimálbért fogom kapni, de nem mindegy hogy ottani minimálbér, vagy itteni, amikor pl. egy elektronikai cikk ugyanannyiba kerül.
2012. febr. 8. 14:13
 10/13 A kérdező kommentje:
És ugyan mivel lehet megkeresni 300 000 forintot egy hónap alatt?!
2012. febr. 8. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!