Útiköltség térítés. Ti mit tudtok róla?
Úgy tudom a lakhely és a munkahely közötti tömegközlekedés költségének a 86%-át (vagy valami hasonló összeget) "kell" téríteniük.
De azért írtam idézőjelbe a kell szót, mert végülis nem kell. Felvesz a munkaadó olyan személyt, aki közelebb lakik és kész. El kell fogadni, vagy közelebb költözni. Sajnos a reklamálással valóban felmondólevél is lehet, ahogy az első válaszadó írja. Manapság van elég munkanélküli, mindenki pótolható...
Ezért ha most még van munkád, örülj neki. Ha utiköltség térítést akarsz, akkor a unkád mellett titokban kezdj el másik állást keresni, ami jobban fizet, vagy fizeti a buszjegyedet is!
Én most is úgy keresek munkát, hogy letagadom a lakhelyemet, különben nem vennének fel a szerintük nagy távolság miatt. De közelebb nincs munka. Úgyhogy úgy kalkulálok, hogy annyi fizut próbálok meg majd kialkudni ha valahol majd ott tartunk, hogy tudjam magamnak fizetni a bejárást, vagy esetleg az albérletet. Ez van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!