Megéri fodrásznak tanulni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 00:54
1/3 anonim válasza:
Attól függ.
Vagy egy ismerősöm aki vidéken él,és fodrász.neki nem érte meg,mert ahogy mondja,minden harmadik nő szakmája fodrász.
Ha én fodrász lennék,akkor nekem megérné,mert szarrá kereshetném magam.Én külföldön élek,és itt elég drága a fodrász.Ha szakmabeli lennék,csinálnék mobil fodrászatot,és már boldogulnék is..(én hülye miért nem annak tanultam..)
37/N
2/3 anonim válasza:
Igen tényleg igaz, hogy attól függ. Nálunk itt a környéken minden utcában legalább három-négy fodrász van. Pedig ez egy nagy város, és tele van félig üres fodrász üzletekkel. Ha nagyon jó vagy, nyilván megéri, csak ahhoz olyan szerszámok, meg állandó képzés, meg stílus ..stb.. kell, hogy megtartsd a kuncsaftokat. Én például nemrég azért váltottam, mert a fodrásznak könyörögni kellett, hogy vállaljon el a hét valamelyik napján. És nem ragaszkodtam egy konkrét időponthoz. Szóval, ha ügyes vagy meg rugalmas, akkor megéri.
3/3 anonim válasza:
Attól függ.Van fodrász a családban.Nem él meg belőle, mert a szalonokba székre bírlati díjat kell fizetni és nem tudja sokszor még a bérleti díjat sem kitermelni.
De van olyan fodrász ismerősöm is aki nevetve kitermeli a díjat és még zsebben is sok marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!