Ki lehet tanulni fodrásznak ha már elmúltam 23 éves?
Egyetemre járok már 5 éve, de csak küszködök vele. Egyik szakról a másikra ugrálok, most még csak másodéves vagyok. Az egyetem nekem olyan stresszt jelent, amit már nem bírok elviselni.
Onnan jött az ötlet, hogy szoktam magamnak vágni a hajam, mert akihez járok fodrászhoz az rossz és mindig utána kell igazítani. Ma reggel meg teljesen megcsináltam magamnak a fejemtetejét, anya meg mondta, hogy fodrásnak kéne mennem. Bár lehet csak viccelt, mert ő erőlteti leginkább az egyetemet.
A női fodrászat érdekelne. Ha valaki esetleg tud valamilyen képzést Nyíregyházán, annak nagyon örölnék. Gondolom fizetős lesz, ez "nem gond".
23/F
Nyíregyházán még fodrászverseny is szokott lenni évente!
Biztos, hogy ott van fodrászsuli, ha nincs szakmád, akár még ingyenes okj is lehet.
Köszönöm minden eddigi választ.
A másodiknak: orvosnak is ki lehet tanulni 40 évesen is és ugyan nem írtam oda, de szerintem utal arra is a kérdés, hogy érdemes-e. És igen hülye, degenerált, idióta vagyok, mert olyan fodrászhoz járok, aki olcsóbb, de rosszabb, mert nem tudom megfizetni azt amelyik jobban dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!