A nav mennyire ellenőriz átlagos minimálbéres embereket szja szempontból?
Figyelt kérdés
Azért kérdezném ezt, mert ugye egész évbe kértem az adójóváírást, ez így rendben is. Na de 2010-ben voltam munkanélküli 2 hónapig, aztán nov-be lett állásom, és a munkaügyi központ felajánlotta a maradék időre járó segélyt, hogy megkaphatom egybe. Kértem is, de ezt már 2011. márciusában kaptam meg, és ugye ott is számoltak az adójóváírásba. És ha ezt most bevallom akkor be kellene fizetnem vagy 20.000 adót. Mi van akkor ha én ezt "elfelejtem" bevallani. Szokták ezt ellenőrizni? Nem tudom befizetni ezt a pénzt, nem marad semmi hónap végére. :(2012. jan. 30. 13:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!