Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire telik és mire nem telik...

Mire telik és mire nem telik a te magyar fizetésedből?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 12:43
1 2
 11/17 anonim válasza:
Jah, és európai léthez havi 5 kiló kell!!
2012. jan. 28. 06:52
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

A férjem fegyőrként dolgozik egy börtönben havi 110ezer nettóért, én pedig GYED-en vagyok havi 44ezer nettóért, plusz a családi pótlék 26600 forint. Azt hiszem egy átlag család hasonlóképpen él, mint mi, nem pedig úgy, ahogy itt a többség írta.

Tehát: nekünk erre telik: szoli lakás bérleti díja + rezsi + iskolai ebéd + bérlet (falun lakunk)+ bevásárlás + hitelek

Havi 30ezer forintunk marad, amiből a hirtelen jött kiadásokat kellene fedezni, de nem tudjuk, mert akkor hónap végére már nem marad semmi.

Na ez a MAGYAR fizetés!

Van még jó sok ilyen család itt a lakótelepen, őket is meg kellene kérdezni, nehogy azt mondjátok, hogy panaszkodok.

És még mielőtt követ dobna rám mki, március 1-től dolgozom egy alkatrészgyártó cég gyártósorán!

2012. jan. 31. 10:42
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval.
2012. jan. 31. 14:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2012. jan. 31. 18:40
 15/17 citromhéja válasza:
100%
Én is egyetértek az átlag fizetésekkel, csak ugye a kérdezőt nem az átlagfizetés érdekelte, hanem hogy ki mennyit keres és mire elég neki. Ezen belül pedig lehetnek jelentős különbségek.
2012. febr. 1. 12:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdésben ott volt, hogy "magyar fizetés", gondoltam átlagos családról írok :))))

De amúgy jogos :))

2012. febr. 1. 16:20
 17/17 anonim ***** válasza:
telik az albérleti díjra, rezsire, kajára, ruhára, szórakozásra és havi 30-50 ezret félre is tudok tenni. (135 ezer nettóból)
2012. júl. 28. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!