Milyen érzés ugy menni naponta dolgozni a munkahelyre, hogy egy gombocba van a gyomrod? Voltál már igy? De minden nap?
Igen, voltam így.
Bár én tanuló voltam akkor, de a főnököm megkeserítette az életem a folytonos megalázó beszólásaival. Állandóan rosszul voltam, ha tudtam, hogy másnap munkahelyi gyakorlat lesz, este nem bírtam aludni, hánytam, fájt a fejem, hasmenésem volt.
A végén kértem az iskolában a felelős tanárt, hogy helyezzenek át.
Ha igazi munkahelyem lenne, akkor is azt tenném, hogy sürgősen váltanék, nem akarom tönkre tenni magam lelkileg.
22/L
Én általános iskola alsó tagozatában (azaz 4 évig), és középiskola első évében (tehát 1 év) voltam így. Most jól mennek a dolgaim (végre megint suliba járok, és azt tanulom, ami érdekel).
Nem sok az az 5 év az eltelt 21-hez képest, de eléggé megviselt.
Ha lehetséges, akkor válts munkahelyet...vagy nem tudom.
Attól rosszabb nincs ma. Van két kisgyermekem, volt feleségem, sajnos mivel nem tudok váltani, ezért rá mentem. Sajnos vannak ilyen emberek. Nem is a munka, a munkahely az egy intézmény azok teszik olyanná akik ott dolgoznak. Amugy már le írtam itt az esetem. Ráadásul ezen enyhít, ha van egy család ahol szeretet vár. Ahol tudod, hogy megbékélsz. Eleinte úgy voltam, hogy föl sem vettem azt amit mművel velem az akivel dolgozok. A főnököm a leg jobb főnök. De, hogy mondhattam volna el neki, hogy mi van. Sajnos nekem, hiába volt családom, nem igazán békélhettem meg benne. Sajnos a feleségem rá tett még egy lapáttal. Eleinte le mondtam neki ami bent volt, röviden nem azt fújva. Hát azt nem kívánom senkinek, hogy azt élje ét amit én. Pedig a munkában olyan vagyok, hogy kaptam egy új feladatot, amit szinte magamnak kellett kialakítani, sikerült eredménye is van, csak mindig a protekciósok. Hát, ki túrni a másikat amikor már jó.Ráadásul, ha ez ember a családjának él, akkor .
Persze optimistán is föl föghatom. Nem állt mellettem a feleségem a leg nagyobb bajban. Más hol meg dolgozni, távol a családtól??? az pedig nem jó. Láttam olyat amikor az apa távol dolgozott. A gyermekemmel és az ő gyermekével játszodtunk és apának hívott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!