Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen érzés ugy menni naponta...

Milyen érzés ugy menni naponta dolgozni a munkahelyre, hogy egy gombocba van a gyomrod? Voltál már igy? De minden nap?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 08:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nevezik, hogy munkagyűlölet. Szerintem sürgősen válts munkahelyet ha zavar. Nekem a legfontosabb mindig is az volt, hogy lehetőleg szeressek a munkahelyemre járni.
2012. jan. 22. 08:30
 2/13 anonim válasza:
100%
Mióta dolgozol? Vagy talán egy új munkahelyről van szó?
2012. jan. 22. 08:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Rossz. Nyáron voltam így, szezonális munka volt egy szállodában (recepció). A főnököm egy undorító, újgazdag, beképzelt banya volt, aki szeretettel kritizált és alázott mindenkit, kivétel azt a 4 embert, aki évek óta nyalt neki.

Válts munkahelyet, amint tudsz!

2012. jan. 22. 08:34
 4/13 anonim válasza:
87%
Minden nap. Ráadásul van egy szar kollégám aki mindennap el mesélter nekem, hogyan rúgnak , majd ki engem, Van családom két kisgyermek. Szerencsémre nincs hitelem olyan. Ez a sz..k akivel együtt dolgozok a leg nagyobb rossz ember aki el lehet képzelni.nem ért a munkályához, amikor meg van oldva a fel adat akkor , amikor nincs sok teendője, csak egy állapot fenn tartása, de nem úgy , hogy tesz érte , ha nem a főnökünk vezeti meg, át veri nézi. Most realizálva van a munkánk eredménye, amikor már csak fön kell tartani egy állapotot. Ja és ez a rossz pletykát terjeszt rólam, leveleket ír a nevemben, minden nap azt regéli nekem, hogy rúgnak ki engem. Nem gombóc , össze roppanás. Volt olyan esete, amit a belső ellenőrzésre kellett ,hogy adjak.Amugy ez valakinek a jó ismerőse, mert okirathamisításért felfüggesztetet kapott, hamis diplomát nyelv papírt , érettségi bizonyítványt árult. Ráadásul embereket vesz meg, hogy nap mint nap rossz pletykát terjesszenek a nevemben. Szóval ha ettől többet tudsz le írni akkor, nagyon lelkem mélyéből sajnállak.
2012. jan. 22. 08:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, voltam már így. Amikor észrevettem, hogy a gyomorgörcs csak hétfőtől-péntekig tart, szo-vas. nincs, akkor jöttem rá, hogy a munkahelyemmel kapcsolatos.

Igaz, hogy akkor még viszonylag gyorsan lehetett másik munkahelyet találni.

Keress másik munkahelyet.

Amíg ez nem jön össze, addig gondolj arra, hogy még ez is jobb, mint a semmi, és próbáld meg túlélni a dolgokat. Az is lehet, ha megszületik benned az elhatározás, hogy új helyet keresel, és itt csak addig maradsz, ameddig muszáj, enyhül a görcs a gyomrodban. De elhamarkodottan ne cselekedj! Ma már nagy kincs egy munkahely!

2012. jan. 22. 08:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam így. Az a szörnyű, hogy a sz.r kavarók akik a nyaláson kívül semmit sem csinálnak, nagyon is jól elvannak. Egyébként igaz az hogy a fejétől bűzlik a hal, tehát a vezetőség hibája hogy ilyen a munkamorál. Aki becsületesen dolgozik az ma már semmit sem ér. Nekem is volt egy munkatársam aki nagyon csúnya pletykákat terjesztett rólam, és a családomról is, amit már nem hagytam annyiban. Aztán leépítés lett a munkahelyemen, és nem azt rúgták ki aki semmit sem csinál, hanem azokat akik túlóráztak, tisztességesen dolgoztak, de nem nyaltak. Köztük engem is. Munkanélküli lettem, de egyben valahol meg is könnyebbültem, mert már nem kell azt hallanom hogy hogy szapul a hátam mögött, és nem kell néznem a kétszínűségét. Remélem hamarosan lesz új munkahelyem, olyan kollégákkal akikkel jól érzem magam.
2012. jan. 22. 08:54
 7/13 anonim válasza:
100%

Nekem is volt már ilyen.

Több, mint 1 évig éltem ebben a terrorban. Azért írom, hogy éltem, mert az ember a napjának a nagy részét a munkahelyén tölti. Nem tudtam kizárni és 8, ledolgozott óra után otthagyni a dolgokat az irodában.

Teljesen megnyomorodott a lelkem, a jellemem, nem ismertem magamra.

A munka végeztével itthon meg csak ültem és néztem-néztem ki a fejemből, hosszú órákon keresztül.

Ekkor jöttem rá, hogy igenis vannak eredendően gonosz emberek, akikben nemhogy hajlam nincs a jóindulatra, de nem is ismerik azt. Undorító, hányok tőlük.

Nem vagyok naiv, nem erről van szó. De az ilyen mélyről fakadó rosszindulatot sosem értettem. Mire jó?

Egy embernek nem tetszett a képem. Beígérte, hogy ki fog rúgatni. Megtette.

Büszke vagyok magamra, mert én kitartottam, a környezetem már könyörgött szinte, hogy menjek el kamutáppénzre, de én végigcsináltam és nem miattam lett vége.

Utána megkönnyebbültem, olyan érzés volt, mintha nagyon-nagyon sok víz alatt eltöltött perc után a felszínre törnék. Szépen lassan visszatértem a régi önmagamhoz, kezdett a helyére billenni az önértékelésem.

Nagyon sokat tanultam belőle, de még egyszer nem csinálnám végig. Kiállnék magamért rögtön az elején és nem beszélném be magamnak, hogy minden az én hibám.

És igen, vannak ilyen emberek. Megnézik meddig tudnak elmenni... ja, bármeddig?

Könyörtelenül meg is teszik.

Az elején kell belelépni az arcukba, mikor érzed, hogy először kóstolgatnak...hogy tudják hol a határ.

Mocskos szemétládák.

2012. jan. 22. 09:17
 8/13 anonim válasza:
100%
Én is minden nap úgy jártam dolgozni hogy görcsben volt a gyomrom. Kicsit több mint egy évig bírtam aztán felmondtam. Nagyon jó érzés volt. Sokáig reméltem, hogy jobb lesz a helyzet de a munkatársam mesélte, hogy itt már rengetegen dolgoztak, de a főnökkel sajnos nem lehet kijönni. Szerencsére férjem fizetéséből is meg tudunk élni szűkösen. Kívánom neked, hogy minél előbb találj egy jó munkahelyet és addig is kitartás!
2012. jan. 22. 09:22
 9/13 anonim válasza:
100%
Igen, 3 hónapig bírtam, és váltottam. Hosszú távon szerintem nem egészséges ezt csinálni.
2012. jan. 22. 09:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már ilyen helyzetben. Azután mentem mindennap gyomorgörccsel, miután a főnököm közölte velem, hogy most már nemcsak a munkámra tart igényt, hanem más szolgáltatásokra is. Magyarán meg akart dönteni. Na ezután pokol lett a munkahelyem. Szerencsére "csak" 4 hónapig tartott, mert utána rögtön elkezdtem másik helyet keresni, és 4 hónap múlva sikerült. Az igaz, hogy ez még 99-ben volt. Azóta szerencsére nem volt ilyen főnököm.
2012. jan. 22. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!