Hol lenne érdemes eladni a felesleges könyveimet?
Igen antikváriumban. Én is adtam már el vannak helyek ahol nem vesznek minden nap érdeklődni kell hogy megy náluk.
Én számlát kaptam a vételről és vinni kellett az igazolványomat. De volt olyan hely is ahol nem kellett semmi de én se kaptam semmi papírt. Előbb nézz szét a környékeden.
Ja és sokra ne számíts pár szász forintot adnak egy könyvért már ha megveszik mert azért ők is válogatnak, mit tudnának eladni. Szóval nem vesznek meg mindent.
Nem a régi könyveket veszik meg pár száz forintért hanem az újabbakat is.Hiába vetted pár éve 5000 forintért,hiába nem használódott az antikvárium jó esetben egy könyvért max 500 forintot ad..
Én oda nem vinném be..De eladhatod a vaterán,tesz-veszen.Vagy ha megmondod milyen könyveid vannak,esetleg engem is érdekelne.(van pár könyv amit régóta keresek..)
Amit utolsó írt az helyén van.
Ha antikváriumba viszed, elkótyavetyéled szinte semmiért és még el is szomorít, mennyire nem értékelik. Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy nekik is el kell adni, hanem nagyot akar szakítani rajta.
Akkor jársz jól, ha magad értékesíted pl. a neten keresztül, de ez persze időigényesebb.
Ne add el! Jelenleg semmit nem lehet eladni, én is próbáltam pár dolgot, max. 100Ft-okért a vaterán.
Én sem akarnék ingyen odaadogatni dolgokat senkinek sem...
Az antikváriumban tényleg nem adnak érte szinte semmit sem. Utána pedig 10-20-szoros áron árulják.
Felénk van régiségvásár, ott mindig árulnak könyveket is.
Régieket és újakat is. Van amit pár száz forintért, van amit ezresekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!