Milyen téren tudnám kamatoztatni az alábbi "képességeimet" (részlet lent)?
Világ életemben imádtam nyomozni, ha valamit hallok, rendre utánanézek, mélyen belefolyok a témába, legyen szó geológiáról, csillagászatról, meteorológiáról, fizikáról, gazdasági dolgokról, matematikáról, informatikáról, stb. Sokszor hevernek szakkönyvek előttem, kikölcsönzöm őket, elolvasom, és meg is értem.
Továbbá imádok adatokkal dolgozni. Elég sok témában kerestem már hivatalos forrásokból adatokat, elemzéseket, ezekből átlátható összegzéseket szoktam saját célra készíteni. Nem egyszer volt már arra példa, h több napos keresgélést is szívesen vállaltam, csakhogy legyen egy átlátható tömörebb, egyszerűbb "kimutatás".
Ezt a két dolgot szoktam ötvözni és így egyrészt aktívan bővítem a tudásom a számomra érdekes tudományos témákban, másrészt gyűjtöm, feldolgozom az adatokat, grafikonokat, táblázatokat készítek.
A 2. válaszolón 5 percig nevettem :D
Amúgy meg annyit tudok mondani a kérdezőnek: EGYETEM/FŐISKOLA....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!