Havidíjas telefon fizetése, de hogyan? Bőv. Lent
Az alábbiban kellene segítség:
Van egy telefon, amit kinéztem magamnak neten a T-mobile-nál, de nem tudom, hogy hogyan kell majd fizetni :S
Szóval a telefon eredeti ára 79.990 Ft, de ha havidíjasan szeretném megvenni, akkor:
Feltételek:
1 év hűség az előfizetésre
1 év hűség az alábbi díjcsomagra:
MédiaMánia S 4990 Ft havi díj
A készülék ára:
Egy összegben
T-Pontokban és partnereinknél: 59 990 Ft
Webshop ár
10% kedvezménnyel: 53 991Ft
Szóval azt nem értem, hogy most ha bemegyek a T-mobile-ba és kérem ezt a telefont havidíjasan 1 évre, akkor csak 1 évig a 4990Ft-ot kell fizetnem? mi az az 59.990 Ft? azt is ki kell, vagy hogy van ez?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
79900, ha bemégy, megveszed.
59990, ha bemégy valamelyik T pontba, megkötöd 1 évre, havi 4990-ért a szerződést.
Ha nem mégy be, hanem neten rendeled ugyanez 53991...
Szóval akkor nem úgy van, hogy havi 4990, hanem még ki kell azt is fizetni, ami ott van? azt az 59.990Ft-ot? :S
Motorola Defy+
A 4990-et teljes összegében leforgalmazhatod, ezen FELÜL kapsz 500MB netet , 20(?)SMS-t, mobilTV-t..
Ha nem kéne többet fizetni, ingyen adnák a telót...
Még ha nem is adnának leforgalmazhatóságot, akkor is 60000 alatt lenne az ára RÉSZLETRE!
Azért ez MOTOROLA...
Köszönöm a választ! :)
(nekem is megfordultak ezek a fejembe, de szerettem volna biztosra menni ^^ )
Akkor nem tudom mi lesz, 2 évig nem lenne jó fizetni havi 4990-et.. de egybe se akarom kifizetni, mert sprórolnom kellene :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!