Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki milyen Németország-i...

Ki milyen Németország-i munkákat tud ahol 500-600ezer közt lehetne keresni?

Figyelt kérdés
érettségim van semmi egyéb
2012. jan. 18. 11:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
van az hidd el
2012. jan. 18. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves "kérdező"

... és az érettségizett, nyelvet nem beszélő boldogan élt amíg meg nem halt a havi fél milióval...

Szólj majd ha felébredtél, mert ilyen nincs. De kívánom, hogy tévedjek, és te legyél az első akinek ez összejön. De gondolom, hogy akkor a topikot nem kérdésként nyitottad meg, hanem "nagyzolásként"... Sok sikert, de itt ne sírj majd ha átvágtak. Az elöttem szólók csak segíteni akartak, hogy jól gondold meg, mert gyanúsan sok pénzet ígérnek a munkáért

2012. jan. 24. 20:10
 13/13 A kérdező kommentje:
nem nagyzolásnak mert mikor kiírtam még nem tudtam erről és nem átbaszás mivel kis városban lakok és még szüleim is ismerik azt aki ezt vezeti meg rokonunk is dolgozott ott és megkapta a pénzt mellesleg ott csak magyarok vannak szal nem gond h nem beszélem a nyelvet és nem 2000eurot mondtam hanem 1600-at de mind1 olvass el rendesen hülyegyerek
2012. jan. 24. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!