17 évesen nyári munka Ausztriában?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, június közepétől augusztus végéig szeretnék nyári munkát vállalni Ausztriában. Nem feltétlen a pénz érdekelne, inkább a nyelvtanulás. 17 évesen lehet egyáltalán külföldön dolgozni? Egyedül nem szeretnék kimenni..Bármilyen munka jó lenne, fagyi árulás, árufeltöltés, gyümölcsszedés.. Tudtok valami jó oldalt, ahol találok ilyet, vagy céget ami ezzel foglalkozik? Tapasztalatokat is várok! Köszi. 17L2012. jan. 9. 19:33
1/1 anonim válasza:
Szia! Engem is érdekel a kérdés, keresgélek, és eddig ezt találtam: [link]
Jó, igaz ez elvileg csak babyszitterkedésre vonatkozik, de szerintem ez az általános korhatár is országonként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!