Te mihez kezdenél, ha volna a zsebedben 1 millió Forint?
Figyelt kérdés
Tisztán 1 millió Forint, amiből nem kell megadnod a tartozásaidat, nem kell venned egy új téligumiszettet az autóra, amiből nem kell fizetned a hitelt, mihez kezdenél vele? Létrehoznál valami újat? Kérlek részletesen válaszolj, hogy mit csinálnál a pénzzel! Minden véleményre kíváncsi vagyok!2012. jan. 8. 21:29
11/18 anonim válasza:
ma 11:17
Az a kérdés melyik sorában szerepel hogy nem lehet befektetni?
12/18 Sovcsik Krisztián válasza:
Ha valaki nem hitelt fizet, akkor elkölti, sajnos Magyarországon jelenleg a legtöbb ember így csinálja és én még meg is lepődtem, hogy most mennyi megfontolt, jövőre gondoló ember válaszolt, aki nem elköltené, hanem megforgatná, vagy elrakná ezt a pénzt. Hála istennek egyre kevesebb az aki felelőtlenül kidobná /utazás,kocsi/. Én erre csak egyet tudok mondani. Ami könnyen jött jutalom, nem biztos, hogy könnyen is kell távoznia.
13/18 anonim válasza:
Tőzsdébe, részvényekbe, kockázatos dolgokba gondolkozni ha csak 1 millám van - szerintem nem kéne. Én a nagy részét mindenképpen félretenném, tartalékolnék. Na persze nem bankba.
14/18 anonim válasza:
utolsótól kérdezem, meg a többiektől akik azt írták, hogy félretennék, csak nem bankba, hogy akkor hova?
15/18 Sovcsik Krisztián válasza:
Minden attól függ mekkora kockázatot vállalnál. 3 dolog van amiből 2-t kell választanod:
Hozam,időtáv,biztonság.
Ha hozam és biztonság,akkor befektetési alap biztosítón keresztül.
Ha hozam és rövid távon, akkor tőzsde.
Ha pedig rövid időn belül és biztonságosan kicsi kamatra, akkor bank.
16/18 anonim válasza:
Sovcsik Krisztián-nak:
Nagyon értékelendő válasz. Köszönöm szépen!
17/18 anonim válasza:
...Ha pedig hosszabb távra, 5 vagy tíz évre, akkor fix, garantált lejárati összeges módozatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!