Ha örökölnél 250 millió Ft-os vagyont dolgoznál még?
Valószínű, hogy dolgoznék, a nagy részét mindenesetre lekötném a bankban. Az már elég szép kamatot hoz havonta is nulla kockázattal. Egy ideig élnék abból, amit keresek, közben azt is félretenném ami a kamatból jön, aztán ha összejön vagy 400 milka, akkor már minek? Akkor már azon gondolkoznék, hogy milyen élethobbikat találjak, meg kikkel merre utazgassak hátralevő életemben, mert annak a kamataiból vígan megélnék havonta. És még lehet, hogy tovább is tudnám növelni.
De már 250 milkánál se lenne az a főnök, vagy kollektíva, akinek hagynám, hogy beszóljon nekem egyszer is.
Viccből melóznék, nulla kockázat mellett, mert akkor is lenne elég jó pénzem havonta, ha kirúgnak.
Érdekes, hogy senki nem írta, hogy azért dolgozna tovább, mert szereti a munkáját :)
Én csak azért dolgoznék tovább, mert a munkámat nekem találták ki, emberekkel találkozok, segítek nekik, kihasználom a kreativitásom és az előadókészségem. Emellett a főnököm és a munkatársaim is haláli jó fejek, szinte a munkám a hobbim.
250 millió után azt abbahagynám amit most csinálok, és kipróbálnék pár másfajta munkát, amit hivatásnak élek meg.
A mostanival csak nagyon nagyon jól keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!