Törvényes ez így?
Figyelt kérdés
Szakmunkás vagyok ,de csak mint betanított munkás vagyok bejelentve és csak minimálbért kapok.Törvényes ez így?Egyébként egy varrodában dolgozom.2012. jan. 7. 17:39
1/7 anonim válasza:
Már Gangxta is megmondta:
"Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ..."
Így működik ez mindenhol...
Törvény? Az a magunkfajta rabszolgát nem védi....
2/7 anonim válasza:
Előttem szóló jól beszél meg a törvény amúgy is egy szar!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,tehát nem tehetek semmit,nyugodjak bele és kész.
2012. jan. 7. 17:52
4/7 anonim válasza:
A szakmunkás bérminimumot olyankor kell adni, ha az adott munkakörre a cég szabályzatában vagy az adott munkakörre előírás, hogy csak szakmunkás végezheti.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
rengetegen vannak akit csak 4, vagy órában jelentenek be részmunka időben, de a munkaerőkölcsönzők alapból be sem jelentenek, sok mindent láttam az évek során, szóval, ha be vagy jelentve 8 órába az már jó
7/7 A kérdező kommentje:
Igen be vagyok jelentve 8 órában,tudom,hogy már ennek is örülni kell.
Köszönöm mindenkinek.
2012. jan. 8. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!