Mi a véleményed azokról, akik férfi létükre aupairnek állnak egy évre?
a bátyám otthagyta az egyetemet, mert nem szerette és új tervei vannak, amihez pénz kell neki. Szereti a gyerekeket, így aupair lett Franciaországban. A család nagyon szereti, már előre szomorúak, h h fognak ilyen jót találni helyette. Szerintem tök jó, h ezt csinálja, mert élvezi, pénz keres, és nem utolsó sorban gyakorolja kicsit az apaszerepet, belejön a gyereknevelésbe. Az unokatesónk meg azt mondja, h tök gáz, ez nem férfimunka, és ciki h ilyet csinál. Nektek mi a véleményetek? Tényleg ennyire "férfiatlan" lenne? Szerintem tök jó...
21 éves

Szia,
Szerintem sok elonye van a dolognak, nem hinnem, hogy ferfiatlan lenne, csak az o korukben nem olyan elterjedt ez az egesz. :)
Mi osszel szeretnenk kimenni a baratommal au pair couplesnek. Mi elsosorban a nyelvet szeretnenk tanulni idegen nyelvi kornyezetben. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!