Felvehet egyáltalán a munkaadó?
Iskolából álltam ki terhességem miatt nem fejeztem be.
11 osztályom van,+ van 1 számítógép-kezelő-használó.-s papírom.
Most kaptam egy munkalehetőséget,mint eladó, de nem tudom, hogy így fel tud-e venni a "főnök".
Munkaügyön nem mondtak semmit, sem azt hogy igen, sem pedig,hogy nem.
2 hete várom, hogy szóljanak, eddig még semmi, de elsejével kellene kezdeni.Kenyérboltban lennék eladó.
A munkaadó azt mondta valami úton-módon felvesz.
Már annyira beleéltem magam, hogy beírattam a fiam a bölcsibe, most szoktatom be.
De ha nem jön össze, akkor ki kell vennem.
Nem tudom hogy bízzak-e még benne, vagy tegyek le róla?
Utólag letenném az eladóit, de akkor nem dolgozhatok.
Köszönöm a válaszokat.
22/l
Valahogy biztosan meg lehet oldani. A környékünkön a Penny egy időben hirdette, hogy ingyen elvégezheted a bolti eladó és pénztáros képzéseket; "cserében" ott kellett dolgoznod. Szóval nem kellett semmi végzetség, felvettek dolgozni, és a végén vizsgáztál valahol és megkaptad a képesítést.
Szerintem érdeklődj a főnöknél, hogy mi van (úgyis ő dönt)
Sok sikert!
A munkáltató dönti el, hogy ragaszkodik-e a meglévő szakképesítéshez. Szerinted ennyi bolti eladói végzettségű ember van, mint amennyi ezekben a nagy hiper-szuper marketekben dolgozik. Még a pénztárakban is sokszor tanulók ülnek.
Ha fel akar, bizti felvesz. Ha meg lesz időd és energiád, akkor megszerzed a végzettséget is.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!