Ha lenne 2 munkalehetőséged ami közül választhatsz akkor melyiket választanád? Pizzéria vagy hotel?
ma 15:27
na akkor megoszthatnál velem pár dolgot a szállodákról ha van időd és kedved ha gondolod írhatod privátban is..mert most minden tapasztalat érdekelne..ksöszi
Nos én 2 évig dolgoztam hotelben külföldön. igaz, hogy sok a munka egy hotelben és az is igaz, hogy nagyon kemény. Viszont egy pizzériából nem fogsz előrébb jutni és sokkal többet keresni. Egy terhelhető jó szakácsot mindig meg fognak fizetni és egy 4 csillagos helyen tudsz csak olyan referenciákat szerezni, amivel egy valóban jól kereső 5 csillagos állást is kifoghatsz.
a pizzéria biztos jó, meg talán könnyebb is, de a jövőd szempontjából mindenképp jobb egy olyan hely, ami minősítve van stb ...
Mi az, ami fontos neked?
Egy hotelben rengeteg munka lehet (reggeliztetés, ebéd, vacsora, egyéb megrendelések), de ott az előrelépés esélye, mert ugye ez egy elég jó tapasztalatnak számít.
Ha nyugisabbra vágysz, akkor a pizzéria neked való. (bár biztos van olyan hely, ami pörög ezerrel, de jártam már olyan helyeken, ami elég kihalt volt)
Milyen pizzéria amúgy? Mert van olyan is, ahol nem csak pizza van, hanem vannak egyéb meleg ételek is. (levesek, főételek)
Valahogy fogalmazd meg magadban mi a fontos.
Szakács tanuló :) 22/L
Én a hotelt választanám. Oda nehezebb bejutni, mint egy Pizzeriába. Ha nem is jön be, utána könyebben tudod kipróbálni a pizzeriát, mint fordítva.
Az előrehaladás is onnan könyebb lehet úgy gondolom, még ha másfajta munkát is vállalsz a hotelon belül.
A munkától pedig nem kell megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!