Jó wellness hotel? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok.A páromat meg akarom lepni egy wellness hétvégével.De nekem olyan kellene ahol nagy 2 személyes kád kell,ugyanis ez a vágya:)Viszont nincs rá sok pénzem sajnos.3 nap 2 éjszakában gondolkodok.Tudna nekem valaki segíteni?Tapasztalatok?:)Köszönöm.2010. ápr. 19. 22:05
1/2 anonim válasza:
Az Eger Hotel nagyon jó, de én még nem aludtam ott, csak a wellness részében voltam, tehát fogalmam sincs, hogy milyen kádak vannak ott.
Viszont van gőzkamra, jégkamra, sókamra, aromaszoba, medence... És olcsó is! A hotelezést egy városnézéssel is össze lehetne kötni, Eger szép város, így egész jó program lenne.
A szálloda 4 csillagos, ha jól emlékszem, én kb 3 éve lehettem ott utoljára... Nagyon szerettem!
2/2 anonim válasza:
Én már voltam többször is wellness hétvégén.Nagyon elégedett voltam,kicsit kikapcsolódtam a mindennapokból.Bár már kicsit sokkalom az árát,mert majdnem megvan belőle egy külföldi út,és akkor inkább oda megyek.Én a Balaton mellett voltam,a táj is ideális is volt,sétáltunk a parton és kirándultunk az erdőben.A hotelban lustálkodtunk fürödtünk,szaunáztunk,és még gőzkabin is volt.Voltam már jópár hotelban de a legtöbb helyen zuhanyzó volt,ugyanis sokkal higénikusabb.Nagy 2 személyes kádat szerintem inkább csak az 5 csillagos hotelokban fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!