Van valami ötlet hogyan kerülhetnék be piackutató cégekhez dolgozni, közvéleménykutatónak, összeírónak?
Figyelt kérdés
Van,aki így dolgozik,vagy ismerőse,aki tudna jó tippel szolgálni,hol érdemes próbálkozni?2009. máj. 21. 11:50
1/2 anonim válasza:
Gyűjtsd ki a címüket pl a netről és bártan küldd el az életrajzodat és motivációs leveledet még akkor is, ha nem hirdettek meg állást. A motiv.levélben nyugodtan írd le miért akarsz és mennyire szeretnél ott dolgozni. Ha még szerencséd is van, sikerül.
2/2 A kérdező kommentje:
Eddig pont így próbálkoztam és csak 1 cég ad alakalmanként állást.
Gondoltam hátha van itt valaki olyan,aki már benne van és szolgál valami jó tippel.
De azért köszi,küldözgetem továbbra is lelkesen.
2009. máj. 21. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!