Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kereshetnek ezzel?...

Mennyit kereshetnek ezzel? Meg lehet ebből élni?

Figyelt kérdés

Szóval a vatera tele van olyan eladókkal akik külföldről rendelnek az ebay-en keresztül cuccokat és a vaterán eladják drágábban mint amiért rendelték az ebay-ről.

Mennyi pénzt lehet ezzel keresni, esetleg valaki már kipróbálta?

2011. dec. 17. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyilván attól függ, milyen tételben árulsz.

Miket szeretnél eladni? Szerintem a női ruhák és a babacuccokat keresik legtöbben.

2011. dec. 17. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyébként én is ezen gondolkodom egy ideje....de úgy lenne jó, hogyha egy eladótól tudnám beszerezni az áruimat, őgy biztonságosabb lenne...
2011. dec. 17. 16:20
 3/4 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok. Egy kis anyagi függetlenség kellene, természetesen nem teljesen csak, ha kell vennem cipőt vagy valami, ha megtetszik akkor ne szüleimtől kelljen kéregetni, amúgy sem állunk valami fényesen anyagilag. Gondoltam ezzel kereshetnék egy kis zsebpénzt és félre is szeretnék tenni mivel érettségi után (1,5 év múlva) vállalkozásba szeretnék kezdeni.
2011. dec. 17. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Értem. Amúgy vásároltál már e-bay-en? Szóval tudod, hoyg mi hogy megy? Akkor sztem vágj bele. Végülis, ha nem jön létre az üzlet, mert nem tudsz rendelni, vagy nem érkezik, amit leütöttek, mert nincs...akkor visszautalod a pénzt és így korrekt leszel.
2011. dec. 17. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!