Szerintetek az tényleg negatívan befolyásolja az esélyeim álláskeresésnél, hogy nincs párom?
Körülöttem mindenki, még a hozzám hasonló korúak is komoly élettársi viszonyban vagy házasságban élnek, vagy akár gyerekeik is vannak már.
Azt vettem észre, hogy amikor kiderül, hogy nem élek párkapcsolatban, akkor kezdek kizáródni... Mintha emiatt nem vennének komolyan, vagy azt magyaráznák e mögé, hogy gyári hibás lehetek. Néha elég éles a váltás a hozzáállásukban felém.
Ez egyelőre a gyakorlati helyeimen tűnt fel, mivel még csak tanuló vagyok.
Állatorvos??? Ezt nem hiszem el :OO
Ennyire szemetek? Kicsit nehezen tudom ezt elképzelni...
Biztos, hogy nincs más a háttérben? Mert hogy azért túrnak ki, mert nincs kapcsolatod ez eléggé diszkriminatív...
21F
Öhm, nem hinném, bármilyen furán is hangzik, mert egyrészt a váltások eddig akkor következtek, amikor kiderült, hogy mekkora "szabadságom" van, másrészt néhány szivatás félreérthetetlenül abból adódik. Viszont nem szeretnék részletesen belemenni, a kérdés szempontjából amúgy is lényegtelen. :)
Ezek szerint egyedi a jelenség. Azért köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!