Hogyan lehet elviselni az életet pénztelenséggel?
A Teszkóban tedd a drága holmit a bevásárló kocsiba. Aztán menj át valami olyan osztályra, ahol a kutya se jár és nincs semmi értékes (pl. állateledel, bébiétel). A kamerák ezeket a helyeket általában nem figyelik. Ott tedd el a cuccot a kabátodba. De csak olyat, amin nincs mágneses riasztó.
2011. dec. 16. 23:37
Nálam bevált, tuti módszer: hetente egyszer megyek csak tescoba, akkor is vagy kora hajnalban, vagy késő este, amikor alig vannak. Más boltokat meg se közelítek, a szabadidőm otthon vagy a barátaimnál, vagy a családommal, vagy mostanában könyvtárban töltöm. Így a vásárlás egy olyan kis szeletét teszi ki az életemnek (havi négy alkalom, nem több, ruhát és hasonlókat csak évente 2-3 alkalommal veszek), ami bőven kibírható.
2011. dec. 17. 00:34
A könyvtárt én is javaslom! Egy jó regény vagy történelmi könyv el ha nem is feledteti el veled a hétköznapokat, de legalább lefoglal hogy ne siránkozz.
2011. dec. 17. 08:54
tudod, ma olyan világ van, ha tetszik, ha nem, hogy akinek pénze van, az megteszi, a,megveszi, amit szeretne, akinek meg nincs pénze annak kuss a neve. próbálja ezt mindenki tagadni, mondja, h mindenki egyenlő, de igazából ez van, szóval ehhez tartsd magad és ne siránkozz
2011. dec. 17. 10:20
5/28 A kérdező kommentje:
dehogyisnem! igazságot lehetne teremteni,ha sok olyan gondolkodású ember lenne,mint én mondjuk,találkozókat szervezni,jöhetne idősebb fiatalabb családos stb,és rabolni a bankokat tüntetni autókat gyújtani épületeket rongálni,akkor talán a politikusok is a fejükhöz kapnának.
de mivel ez egy beszari nép,ebből aligha lenne valami,az nem tüntetés hogy kimegy a Marcsi néni meg a Karcsi bácsi a szatyorral,és csöndben álldogálnak. más országokban,ha a nép akar valamit eléri vagy így vagy úgy. én nem csak sajnáltatom magam,hogy húú de szegény vagyok,én tényleg az vagyok fiatal létemre nem tudok elszakadni itthonról se mert nincs munka nincs pénz,szülőknek meg pláne. mások meg sajnáltatják magukat meg panaszkodnak,de 5-ször járnak egy nap a boltba. hányok meg ettől az országtól.
Csak úgy kiváncsiságból, válaszolnál nekem arra, hogy végzettséged van és mióta keresel munkát?
2011. dec. 17. 14:21
7/28 A kérdező kommentje:
mi köze ennek a végzettséghez? teljesen elhanyagolható,különben sem érdekel. bármennyire is akartam 3-as átlagnál jobbat nem értem el suliban,így az egyetem kiesett nálam.a témához vissza kanyarodva ha nem lépnek az emberek akkor nem is lesz itthon változás.
tanulni kellett volna, és nem lennél csóró, ez van. neked semmi jogod nincs bárkitől bármit követelni, még munkát sem
2011. dec. 17. 15:46
9/28 A kérdező kommentje:
nincs? itt élek te nyomorék,dolgoztam amíg volt munka,de sorban elküldték az embereket,nincs jogom követelni,ez jó.
akaszd fel magad utolsó.
10/28 A kérdező kommentje:
ilyen hülye ne is válaszoljon többet a kérdésemre,mert csak megfájdul a fejem.
Kapcsolódó kérdések: