Mit lehet tenni, ha nem akarok aláírni valamit, de muszáj?
Szerintem ezt azért kell, mert ha kiközvetít pl a telenorhoz dolgozni (mindegy mi a másik cég) akkor nekik ki kell adni az adataidat mert nem tudják veled felvenni a kapcsolatot.
ha meg nem tetszett akkor ne írd alá.
Nincs semmi gond, fog még meglepetés érni egypárszor.
Kérdezz ilyenkor rá, hogy miért van arra szükség. Ha a magyarázat OKÉ, akkor nyugodtan X-szeld be. De ettől függetlenül, ne írj mindent alá, főleg ha nem érted, vagy nem értesz vele egyet. Ez vonatkozik az egész életedre.
Például nekem is hivatalos helyeken (bank, Államkincstár) adagolták, hogy a személyimet le kell fénymásolni, mert csak úgy kaphatok meg valamit. Erre közöltem, hogy nem kell, mert a saját tulajdonom, én rendelkezem felette, és ha nem akarom, akkor nem akarom, nincs kötelezően előírva egy törvényben sem. És láss csodát, fénymásolt személyi nélkül is megkaptam azt a valamit. Már mindenhol hülyének próbálják nézni az embert...
Idővel Te is meg fogsz edződni, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!