Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen végzettséggel milyen...

Ilyen végzettséggel milyen esélyem lesz a munkapiacon?

Figyelt kérdés
A ZMNE-n végeztem, tavaly, eddig külföldön dolgoztam. Van mellé két felsőfokú nyelvvizsgám. Mire számíthatok? Kaphatok itthon egy korrekt állást szerintetek?
2011. dec. 7. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az a ZMNE, de ha korrekt állást kapnál is, korrekt fizetést nem hiszem. Én munkanélküli vagyok, küzdök azzal, hogy sikerüljön munkát találnom. Nincs ugyan nyelvvizsgám, se egyetemem sem, de örülnék, ha legalább valami kis munkát sikerülne találnom, de nem. Egészségügyileg vannak problémáim, így a fizikailag megterhelő munkák már eleve kizárva. :(
2011. dec. 7. 15:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor hajrá mindkettőnknek munkakeresésben :) ZMNE=Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem
2011. dec. 7. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, mit végeztél, nyilván annak megfelelő területen célszerű munkát keresni. Ha jó szakod volt, akkor szerintem esélyes lehetsz, a nyelvtudás pedig szuper, hogy van, tipikusan ezen véreznek el a munkavállalók.
2011. dec. 7. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ha más nem marad, akkor nyelvből adhatsz különórákat, 2-3 ezer/óráért, azért az nem rossz.

Ha én tudnék legalább egy nyelvet ennyire, akkor tuti ezt csinálnám.

2012. jan. 5. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:

milyen szakon végeztél megkérdezhetem? Én biztonság- és védelempolitákára szeretnék menni.

19/f

2012. jan. 5. 18:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Védelmi igazgatási szak, önkormányzati szakirány. A biztonságpolitika jó választás, hasonló szak az enyémhez.
2012. jan. 5. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!