Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez hogy van a nőknél? Ha nem...

Ez hogy van a nőknél? Ha nem dolgozik az ember az a baj ha sokat dolgozik és van munkája az a baj?

Figyelt kérdés
Nyilván ha az ember nem dolgozik akkor az senkinek nem tetszik de ugyanakkor azt sem értem hogy sok nő azért nyavajog mert a őárja sokat dolgozik,nekem is volt ilyen sajnos nem sajnos hogy nem volt munkám akkor az volt a baj,amit meg is értek,de amikor lett munkám akkor meg ez lett a baj hogy mennyit dolgozok....akkor a legjobb ha az ember csinál egy vállalkozást és akkor dolgozik amikor akar?
2011. dec. 7. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10:24

Igaz. És ez a férfiaknál is probléma.

2011. dec. 7. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én régebben megkértem a párom, hogy inkább ő vállaljon kevesebbet és nem érdekelt a kieset pénz.

Sokkal jobb volt így nekünk.

2011. dec. 7. 10:29
 13/16 anonim válasza:

Egész biztos, hogy ez a problémája a nődnek? Nem lehet, hogy már eleve fusztrált valami más miatt és így vezetődik le a dolog? sajnos nagyon gyakran történik ez és az emberek "eltussolják" saját maguk előtt is. Akár a szexben is kereshető a hiba vagy bármi másban, nálunk volt/van mindkét eset, egyszer munkanélküliség, amikor megoldódott akkor meló sötéttől sötétig és sose volt ebből gondunk mindig megoldottuk valahogy az együttlétet. pl amikor szabad egyikünk akkor otthon elvégzi a másik melóját is és akkor mikor szabadul a másik akkor lehet egymásra figyelni. csak ez ugye mindkét részről kell müködjön, és néha el kell fogadni hogy hiába beszéltük meg, most nem fog menni a strandolás pl

remélem sikerül megoldanotok :)

2011. dec. 7. 10:32
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

Hűű itt egyes emberek álomvilágban élnek.

Munka Törvénykönyve? Szerinted ki tartja be minden egyes pontját és melyik munkavállaló mer szólni? Arról nem beszélve, hogy a drágalátós kormány azon van, hogy minél jobban ellehetetlenítsék a munkásokat, a túlóra is változott már! Örül az ember, ha van munkája. Egy multinál más a helyzet, ott tapasztalataim szerint minden hivatalos ilyen téren, de egy kisvállalkozó jóformán azt csinál, amit akar.

Az én férjem is kap egy fix pénzt hivatalosan, a túlórát pedig zsebbe.

Őszintén szólva megértem a kisvállalkozót is. Mert ez a büdös kormány kényszeríti rá az embereket arra, hogy feketézzenek.

És hogy hisztizzek? Eszem ágában sincs, pedig folyamatosan túlórázik a férjem, ráadásul nem egyszer elküldik az ország másik felébe, ahol ott is alszik, haza sem jön egy darabig.

Örül az ember, hogy egyáltalán meg tud élni, nem hogy hisztizzek. Persze azt megjegyzem, hogy olyan jó lenne, ha többet lehetnénk együtt, de ez abszolut nem a hiszti kategória.

2011. dec. 7. 10:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem sosem zavart, ha a párom dolgozik. Inkább büszke vagyok rá, hogy ilyen módon is helytáll az életben.

Nem is tartom komplettnek, aki ezen van felháborodva. Dolgozzon akkor többet, vagy egyáltalán dolgozzon valamit és akkor máris jobban állnak anyagilag..

2011. dec. 7. 12:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Már megint végletekben gondolkodik valaki. Az biztosan nem lenne baj, ha napi nyolc órát dolgoznál, mellette a párodra is lenne időd, és senkin sem élősködnél.
2011. dec. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!