4-5 alkalmazottal működő Kft-ben dolgozók, mennyi "karácsonyi jutalmat" szokott a főnökötök adni?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2011. dec. 5. 16:57
1/7 anonim válasza:
Semmit. Már bőven jó, hogy nincs anyagi gondja a cégnek és nem fog csődbe menni, nemhogy még pénzt osztogasson...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a reagálásokat!
Nem pénzbeli ajándékot sem kaptok? bármit...
2011. dec. 5. 18:00
5/7 anonim válasza:
Örülünk, ha jövőre egyáltalán lesz munkahely az adó és járulék változások miatt.
6/7 Katoonene válasza:
Két ismerős van, aki ekkora állománnyal dolgozik körülbelül, nos, feketén 13. fizetés volt általában, idén örülnek, hogy + félhavi jutalmat tud adni. Jövőre nem biztos, hogy lesz. Természetesen feketén.
7/7 anonim válasza:
Nálunk 4 alkalmazott + főnök a cég, én fél havi karácsonyi pénzt kaptam. A többiek nem tudom, de a velem egy munkakörű kolléga 99%, hogy szintén ugyan ennyit kapott, a kiszolgáló lányok is szerintem, csak nekik ugye a fél havi az kevesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!