Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 125000 Ft karácsonyi pénzből...

125000 Ft karácsonyi pénzből mit lehet kezdeni? 13/L

Figyelt kérdés
lécci norm. válaszokat előre is köszi :))))
2010. dec. 31. 01:15
 1/7 anonim válasza:
Szinte akármit.
2010. dec. 31. 01:27
 2/7 anonim ***** válasza:

lécccci norm. írj!

Amúgy sorolom:

-elplázázod

-elmész síelni

-veszel tvt

-esetleg új laptopot, valami olcsóbbat

-veszel vmi bútort a szobádba

-nekem adod és én befektetem - nah jó 13 évessel ilyet nem játszok :)

-nyelviskola- talán hosszútávon ez éri meg legjobban

-edzőterem

-befizetsz egy sulis utat vhova, vajon általánoban csinálna már krakkói stb. utat

-cserediákságra kevés sztem... de lehet 2 hétre el tudsz menni UK-ba

-veszel egy csivavát

Légy kreatív, lehet vele azért mit kezdeni...

2010. dec. 31. 01:32
 3/7 anonim válasza:

13 évesen hova kaptál te annyi pénzt? :O Én még ballagásomra se kaptam ennyit : D am ha enyém lenne a pénz, ezek jöhetnének szóba:

Hajvasaló, epilátor, apple iphone, egy jó laptop (ami nekem van az egy rajár f*s:/), egy jó gördeszka, kosárlabda, vagy felújítatnám a szobámat (festés és lamináltlap),mindenféle alkatrész gitárhoz, egy jó gitárerősítő, egy új elektromos gitár, vagy kettő =) Persze egyszerre nem férne ki ennyi minden, de ha mondjuk választanék 2 dolgot ezek közül és maradna még utána pénzem, akkor azt félre tenném és ha lesz alkalom (pl mint most a karácsony) vennék belőle valami jó cuccot a szeretteimnek, és a barátomnak is valamit amit szeret :)

15/L

2010. dec. 31. 02:53
 4/7 anonim válasza:
0%
vegyél belőle egy menő telefont, a többit meg add a vörös keresztnek!
2010. dec. 31. 04:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Járjál belőle táncórára vagy kezdj el tanulni valamilyen hangszeren! Én biztos ezt tettem volna :)
2010. dec. 31. 08:01
 6/7 anonim válasza:

Utald át nekem, itt jó helyen lesz azt garantálom!

A számlaszámért írj privit.

Köszi!

2010. dec. 31. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:32

voltam én.

A táncórás ötlet is nagyon jó, meg a hangszer is.

A legjobb ha úgymond magadba fekteted ezt a pénzt!

Hogy valamivel több legyél: tudj egy plusz külföldi nyelvet/ táncolni tudj/ játssz egy hangszeren... ezek amúgy mind fejlesztik az agyat is.

Én pl. néptáncoltam gyerekként, utána már csak suliban keringő stb.

Angolul felsőfokon beszélek és írok, akcentusom nincs. Németül gyengén, de most készülök a középre/ ha ráhajtok akk viszont felsőre megyek...

Franciát nyáron kezdem el tanulni.

Ezek mind olyanok amik nekem jól jönnek majd állásinterjún, és felvételin is jól jöttek anno.

Jah hangszer... én hegedültem 3éves koromtól 10-ig... most venni akarok egyet és autodidakta módon újrakezdeni.

Amúgy ez arra volt jó, hogy ugyebár mindkét kezed használod, és így a kommunikáció a bal és jobb agyféltekén között javul. Meg talán több pálya alakul ki, de ebben már nem lennék biztos. Lényeg hogy ez jó neked.

iPhone-t ne vegyél, trendi meg minden, de alap hogy ennyi pénzért nem is kapsz, és nem is használnád ki. Én egy vállalkozást viszek rajta, de sose fogom felfogni, hogy egy 15 éves mit csinál zenehallgatáson és netezésen kívül- amit egy 4edannyi árú telón is meg tud csinálni- mert biztos hogy nem számlákat küldözget a magyar vámosoknak...

2010. dec. 31. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!