Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Balatoni diákmunka. Hogyan?

Balatoni diákmunka. Hogyan?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még nem igazán aktuális, de nyilván nem májusban kell elkezdeni keresgetni.

Már talaly is próbáltam közvetítőn keresztül, de akkor nem igazán volt.

Van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban? Hogyan lehetne találni?

2011. dec. 4. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Bük-fürdőn a fürdőben tudok segíteni esetleg,mindenképp Balatonon gondolkodsz?
2011. dec. 4. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem mindenképpen.

Leirom, hogy miért is keresek tulajdonképpen. Nem a pénz miatt, hanem mert szeretnék új embereket megismerni, bulizgatni, kicsit elszakadni itthonról. Ehhez pedig nem egy rossz hely a Balaton, ahol -ahogy ismerőseim mesélték- pl. éttermekben sok diákmunkás is van, akikkel mondjuk együtt is laksz.

2011. dec. 4. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

nagyon sok lehetőség van a Balaton környékén, én úgy halottam, hogy bemész a étterembe, lángososhoz, fagyishoz... stb meg keresed a tulajt oszt:

"Kő munka geccó?"

és valószínűleg fel is vagy véve, nem 1 nagy ördöngősség

2011. dec. 8. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!