Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Részletek alul.

Figyelt kérdés
Fél éve dolgozom egy munkahelyen,havi 15 napot.12-en vannak rajtam kívül még a cégnél,mindenki állandós,csak én nem,mindenkinek jár a pótlék csak nekem nem.Hiába kérem a főnököt,hogy vegyen föl állandóra,valamilyen oknál fogva nem teszi meg.Mindíg kitérő válaszokat ad,meg sajnáltatja magát,hogy nincs pénz,meg ilyenek,pedig nagyon jól megy a szekér,látom én nap mint nap.Volt már rá példa,mikor úgy alakult,hogy felmondott egy ember,akkor bezzeg jó voltam neki,mehettem minden nap dolgozni!Ráadásul Start kártyára is jogosult vagyok,csak jóljárna velem ha felvenne,így meg hogy 15 napot foglalkoztat úgy tudom neki kell fizetni érte.Soha nem hibáztam,a munkámba nem találhat kivetni valót.Nem értem.Ti mit tennétek a helyemben?
2011. dec. 4. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Ha minden más rendben van és nem életbevágóan fontos, hogy többet dolgozz akkor én kivárnék a helyedben fél év még nem olyan sok idő egy munkahelyen.
2011. dec. 4. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
dolgozz és maradj csöndben vagy keress másik állást ha nem tetszik...
2011. dec. 4. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
maradj csendben doglozz tovabb, kozben keress uj allast:)
2011. dec. 5. 06:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy nagy retkes kékeres vérerest, ne várj egy percet sem, a lóf@sznak is van vége... mond be a főnöknek h elmész... erre két dolgo történhet:

1 Megkérdezi h a pénz a gond?

Erre te igent mondasz, és hagyod hogy tegyen egy marasztaló ajánlatot amit elfogadsz...

2 hagyja hogy elmenj

Amivel nem buksz semmit, hiszen úgysem vett volna fel, csak kihasznált volna.

Jegyezd meg a munkahely olyan mint a nő, aki nem baszik veled az első hónapban az utánna sem fog... ugyanígy az a meló ami nem fizet az első hónap után utána sem fog.

2011. dec. 6. 02:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Fizetni fizet időben!Csak az a gond,hogy nem alkalmaz csak heti pár napot.Amúgy nagyon jó meló szeretem meg minden,csak sajnos mivel vannak anyagi gondjaim több pénzre lenne szükségem,ezért akarnám,hogy állandós legyek mint a többiek.
2011. dec. 6. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!