Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit tennétek, ha rátok...

Ti mit tennétek, ha rátok nyomulna a főnökötök aki egyébként nő?

Figyelt kérdés

Van egy főnököm, akivel soha nem volt rossz a kapcsolatom, de mostanában elkezdett becézgetni, dícsérgetni, kivételez velem bizonyos dolgokban, meg amikor bejön a munkahelyre, az első útja hozzám vezet. Nem érdekelt eddig, de most már mások is látják, hogy nyomul és az a bajom, hogy pont egy olyan vámpír nő, akivel ha rosszban vagy, nagyon meg tudja keseríteni az életed. Egyáltalán nem érdekel mint nő, anyám lehetne, úgyhogy nem dugom meg. :D

Te hogy hárítanád el, hogy később ne legyen belőle hátrányod?

2011. dec. 2. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Mutasd be neki a szerelmedet. Karcsit.
2011. dec. 2. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem félre érted a dolgot. A nők is ugyanúgy szeretnek flörtölni, mint a férfiak.
2011. dec. 2. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem hárítanám el
2011. dec. 3. 17:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves 23:56-os.

Minden reményem abban van, hogy félreértem a dolgot! Remélem úgy van, és csak flörtöl. Csak maradjon is meg annak. :)

Az utolsónak üzenem, hogy ha egyedülálló lennék, könnyebb lenne a dolog, de egyrészt családos vagyok, másrészt nem szívesen tenném ki magam a későbbiekben ebből kialakuló zsarolásoknak és egyéb finomságoknak...

2011. dec. 4. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!