Angliában mennyivel többet keres egy "átlag" informatikus?
Figyelt kérdés
Ha én már dolgoznék és itthon pl 200 ezret keresnék akkor Angliában ez ugyanannyi vagy több lenne? Mennyivel?2011. nov. 26. 08:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem legalább 3x annyit, pl én megyek ki angliába (igaz nem londonba) csomagolási munkára havi 1000font-ért..(~370e ft), ennek fényében sztem 3x annyit keresnél mint itt
2/5 A kérdező kommentje:
Csomagolásért 1000 font? Az nem semmi.
2011. nov. 26. 15:32
3/5 anonim válasza:
Jóval többet keres egy informatikus. De! Felesleges átszámolni forintba, mert ha itt dolgozol, akkor itt is költöd el a pénzed nagy részét! Az IT szektorban dolgozók kezdőfizetése olyan évi bruttó 18.000 - 20.000 font körül indul. Kezdetben, amíg nincs angliai tapasztalatod, addig kb. ez az amit megkapsz. Aztán, ha szerzel megfelelő helyi referenciát, akkor nagymértékben nő a fizetésed. Én már 6 éve itt vagyok és az éves fizetésem bruttó 46.000 font.
4/5 A kérdező kommentje:
Az szép. Még előttem áll a fél gimi meg egy főiskola, de már biztos vagyok benne hogy ki akarok menni.
2011. nov. 27. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!