Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az informatikus mennyit...

Az informatikus mennyit keres? És mit kell neki csinálni?

Figyelt kérdés
pl.: gépet összerakni,gépet javítani,telepíteni ilyeneket csinál az informatikusnak?

2011. nov. 16. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Az informatikus egy gyűjtőfogalom, beletartozik a rendszergazdától kezdve a valamely területre specializálódott fejlesztőig sok mindenki. Pontosabban mire gondoltál?
2011. nov. 16. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:

ott írta felül, hogy gépet összerakni javítani telepíteni.

ilyen meló nem nagyon van, boltokban max, de oda nehéz bekerülni, de ezt nem nevezném informatikusnak. és jah én is ezt mondom mindig ez gyűjtőfogalom (nem tőlem lested el előző? :D )

gépet összerakni bnőm szomszédjának 10 éves fia is tud már. Keresni? ha bekerülsz egy ilyen boltba, akkor max minimálbért.

2011. nov. 17. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocs, én úgy értelmeztem, hogy kérdezi és arra hoz példákat?

Amúgy nem hinném, h tőled tanultam a gyűjtőfogalmat, hacsak nem te vagy az apám, aki kiskoromban elmagyarázta, hogy lehet az, hogy ő informatikus, mégsem tud programot írni. Magadra ismertél? (az de vicces lenne :D)

2011. nov. 17. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyelj gépezni még a hülye is tud.
2011. nov. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!