Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vállalnál munkát a lakhelyedtő...

Vállalnál munkát a lakhelyedtől kb 40 kilométerre?

Figyelt kérdés

A munkahelyre csak vonattal tudnál bemenni

az út kb 35 perc 1 átszállással.

a fizetés minimálbér:s

Vállalnád?Nekem most lenne egy ilyen lehetőségem.

2011. nov. 25. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vállalnék. Most Budapesten élek, itt az emberek átlagosan egy órát utaznak a munkahelyükre és ugyanannyit vissza. A vonattal is kb ugyanott vagy.

Másrészről legalább addig is van jövedelmed.

2011. nov. 25. 23:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Én csak akkor vállalnám, ha az esti gimit nem kéne feladni, ha azt is veszélyezteti akkor lehet, hogy inkább hagynám. Persze te tudod melyik a fontosabb.
2011. nov. 25. 23:43
 13/14 anonim ***** válasza:
2. vagyok kedves kérdező, a 1,5 óra nekem is csak odafele volt 4:10 kor indult a busz, 6 kor kezdődött a műszak ;) - és még ocsmány tetvedék volt a főnök is, a munka meg a wc pucolásnál is rosszabb...ez Magyarország, ha enni akarsz, akkor ne válogass...ha megvan a meló még mindig keresgélhetsz másikat, de addig is van miből kaját venni
2011. nov. 26. 10:12
 14/14 A kérdező kommentje:

jelenleg a gimi fontosabb.de szerintem én is tudnám a kettőt együtt csinálni.anyám azt mondja hogy inkább foglalkozzak a gimivel mert eltud tartani.csak olyan fura hogy állandóan itthon vagyok.mondjuk a házimunkát én csinálom de az semmi.

és nekem is jó lenne a pénz mert havi szinten kb 30-40 ezret simán félre tudnék rakni és az jól jönne érettségi után.

Nappali suliba meg már nem vesznek fel de nem is szeretnék oda menni...

2011. nov. 26. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!